REPREZENTATIVAC SRBIJE SE GORKO POKAJAO: Drakonska kazna ga navela na OVE REČI!
Filip Mladenović, Foto: Starsport©

NIJE MU LAKO!

REPREZENTATIVAC SRBIJE SE GORKO POKAJAO: Drakonska kazna ga navela na OVE REČI!

Mladenović će na duže "hlađenje"

Objavljeno: 19:16h

Reprezentativac Srbije i fudbaler Legije Filip Mladenović je zaradio suspenziju na čak tri meseca zbog šamaranja protivničkih fudbalera.

On se oglasio saopštenjem nakon što je u finalu Kupa Poljske pesnicama nasrnuo na igrače Rakova.

Legija je u utorak nakon boljeg izvođenja penala savladala ekipu Rakova iz Čestohove sa 6:5 i tako osvojila nacionalni Kup Poljske. Ipak, meč je obeležila žestoka tuča nakon utakmice, u kojoj je glavni vinovnik bio iskusni levi bek i reprezentativac Srbije Filip Mladenović.

- Finale kupa Poljske bio je meč pun emocija i drame. Nažalost, i one nesportske koje su me pogodile. Izvinjavam se zbog svog ponašanja igračima, posebno Marćinu Čebuli, Viktoru Dlugošu i Žoanu Karlosu, kao i ekipi Rakova iz Čestohove. Uključujući trenera Mareka Papšuna. Znam da je moje ponašanje bilo neprihvatljivo. Nijedan sportista ne bi trebalo da se tako ponaša. Takođe se izvinjavam igračima mog tima, mom osoblju i navijačima zbog nedostojnog predstavljanja boja Legije Varšave. O ovoj temi više neću javno govoriti - saopštio je Filip Mladenović, koji će morati da plati i novčanu kaznu u iznosu od oko 26.000 evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.