TRANSFER NA POMOLU: Nejmar napušta redove Pari Sen Žermena?
Nejmar, Foto: Profimedia

kraj saradnje

TRANSFER NA POMOLU: Nejmar napušta redove Pari Sen Žermena?

Iskusni ofanzivac mogao bi da pojača redove Njukasla

Objavljeno: 17:43h

Predstojeće leto moglo bi da nam donese jedan senzacionalan transfer - brazilski napadač Nejmar napušta Pari Sen Žermen i seli se u redove Njukasla. Tako barem javljaju inostrani mediji.

Njukasl je u vlasništvu saudijskog princa Mohameda Bin Salmana. Zbog toga se smatra najbogatijim klubom današnjice, kojem novac nije problem. U narednoj sezoni ćemo Svrake gledati u Ligi šampiona, a čelnici žele da uspon bude ispraćen i angažovanjem najvećih zvezda svetskog fudbala.

Svojevremeno se govorilo da bi Kristijano Ronaldo mogao iz Al Nasra u Njukasl (isti čovek je vlasnik ova dva kluba), ali se sada spekuliše o dovođenju Nejmara.

Nejmar
foto: EPA/Clemens Bilan

Iskusni ofanzivac (31) ima ugovor do leta 2025. sa Pari Sen Žermenom, međutim, postoji šansa da dve godine ranije napusti Pariz. Nikada nije krio želju da, posle Španije i Francuske, zaigra i u Engleskoj.

Njegova trenutna cena je 70.000.000 evra, što je znatno manje od čuvenih 222.000.000, koliko su ga Parižani platili Barseloni 2017. Naravno, nije ni Nejmar više onaj igrač od pre šest godina. Sve češće je van terena zbog povreda, a ne krasi ga ni profesionalni odnos prema fudbalu.

Ipak, i dalje je jedna od najvećih zvezda, koja privlači veliku pažnju gde god se pojavi. Njukaslu je, čini se, u ovom momentu to primarno.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.