MLADENOVIĆEV SKANDAL U POLJSKOJ! Srbin šamarao protivničke igrače posle osvojenog Kupa (VIDEO)
Filip Mladenović (desno) u razgovoru sa trenerom oba kluba i sudijom, Foto: Adam Starszynski / Zuma Press / Profimedia

Čeka ga drakonska kazna!

MLADENOVIĆEV SKANDAL U POLJSKOJ! Srbin šamarao protivničke igrače posle osvojenog Kupa (VIDEO)

- Mladenović je udario Silvu. Bilo bi me sramota da imam takvog igrača u svom timu. Ne sreću nemam ih - rekao je trener Rakova Marek Papčun

Objavljeno:

Fudbaleri Legije iz Varšave osvojili su Kup Poljske pobedom nad Rakovom posle penala 6:5 (0:0), a u timu slavljenika bio je i Filip Mladenović (31).

Levi bek igrao je 106 minuta i napravio skandal posle meča jer je udario dvojicu igrača rivala, posle prokovativnog slavlja ispred asova poraženog tima.

Filip Mladenović (desno) na utakmici Rakova i varšavske Legije
Filip Mladenović (desno) na utakmici Rakova i varšavske Legijefoto: Lukasz Grochala/Cyfrasport / Zuma Press / Profimedia

Defanzivac je navodno ošamario Žan-KarlosaSilvu i Viktora Dlugoša koji ga je odgurnuo, a gužvi se našao i budući reprezentativac Srbije Vladan Kovačević.

- Mladenović je udario Silvu. Bilo bi me sramota da imam takvog igrača u svom timu. Ne sreću nemam ih - rekao je trener Rakova Marek Papčun.

Čačanina očekuje drakonska kazna, verovatno do kraja sezone četiri kola pred kraj, a ove je u svim takmičenjima odigrao 30 utakmica.

Postigao je šest golova uz sedam asistencija, a na leto mu ističe ugovor sa Legijom i karijeru bi mogao da nastavio u Panatinaikosu koji se bori za titulu.

Slavlje fudbalera Legije iz Varšave posle osvojenog Kupa Poljske
Slavlje fudbalera Legije iz Varšave posle osvojenog Kupa Poljskefoto: Lukasz Grochala/Cyfrasport / Zuma Press / Profimedia

Sukobili su se čak i treneri dva kluba, Marek Papčun i Kosta Runjajić.

Rakov je pred istorijskom titulom u Poljskoj pošto ima devet bodova više upravo od Legije.

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.