"BIĆE PETORICA NOVIH!" Terzić otkrio Zvezdine namere: Dovodimo šesticu, špica i igrača iza špica (FOTO)
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

"VIDEĆEMO ZA BEKOVE"

"BIĆE PETORICA NOVIH!" Terzić otkrio Zvezdine namere: Dovodimo šesticu, špica i igrača iza špica (FOTO)

Istakao je da su crveno-beli u pregovorima sa igračima koje su javne želje navijača poput Luke Milivojevića, Filipa Đuričića i Mihaila Ristića

Objavljeno: 11:07h

Nedavno je Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde govorio je da crveno-beli misle o povratnicima u prelaznom roku.

Takođe, istakao je dva imena koja su u užem krugu za poziciju napadača, ali i pričao koje lige najviše skautira šampion Srbije šestu godinu zaredom.

Mitar Mrkela
Mitar Mrkelafoto: Starsport©

O dolascima govorio je i Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba sa Marakane i otkrio je da će u odnosu na nedavni večiti derbi biti pet novih startera.

- Potreban nam je još jedan čvrsti i agresivni zadnji vezni, prava "šestica." Treba nam još jedan špic, videćemo i za bekovske pozicije. Zatim jedan igrač iza napadača, kvalitetan. U odnosu na ovaj tim sigurno je da ćemo imati pet novih. Olajinka je igrač koji se retko nalazi, bez obeštećenja, sa 27 godina. To je dar od Boga kako smo uspeli da izdejstvujemo njega i Stamenića. Za momka koji ima 22 godine, srpski pasoš, koji ima iza sebe Ligu šampiona u Kopenhagenu. Sigurno je da ćemo pored njih dovesti još dva igrača - rekao je Terzić za Kurir.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: FK Crvena zvezda

Navijači imaju snove u vidu Luke Milivojevića, Filipa Đuričića, Mihaila Ristića...

- Svi ti igrači koji ste pomenuli interesantni su Crvenoj zvezdi. Baš svi, ali moramo da budemo svesni da ne možemo da dovedemo mnogo igrača. Otkriću vam – s nekima od njih smo u pregovorima - jasan je Terzić.

Luka Milivojević
Luka Milivojevićfoto: Dalton Bowden / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodao je da Crvena zvezda u Ligi šampiona morao da odigra kao dvomeč protiv Rendžersa, a ne kao gostovanja u Trabzonu ili Monaku.

- Srešćemo se sa klubovima čiji je budžet 600, 700, pa čak i 800 miliona evra. U prva dva šešira, tih 16 klubova su monstrumi. Teško je igrati protiv njih, oni apsorbuju i dovode sve najbolje igrače sveta. To su zveri sa svojim karakteristikama. S tim klubovima ne možemo da uđemo u trku, da dovodimo takve igrače. Možemo li da nađemo defanzivca koji može da zaustavi Halanda ili Mbapea? Ili kojeg špica možemo da platimo koji može da pobegne štoperima Sitija, Bajerna i PSŽ. Svesni smo da nam je potrebna sveža krv, pre svega atletki brđi fudbaleri. Moja osnovna misija je da 50.000 ljudi koji dođu na Marakanu odu zadovoljni, jer će kupiti kartu za Ligu šampiona. Bez ikakvog alibija da igramo protiv klubova koji vrede 800 miliona evra. Izgubi na dostojanstven način, da budemo ponosni na svoju igru kao u Glazgovu. U prvih 11 u odnosu na tim koji je igrao sa Partizanom sigurno će biti pet novih igrača. Sigurno - istakao je Terzić.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Glazgov Rendžersa
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Glazgov Rendžersafoto: Starsport

Pričao je i o treneru Milošu Milojeviću, jer sve najave govore da će na njegovo mesto Barak Bahar. Čeka se samo kraj sezone i zvanična potvrda.

- Miloš je napravio istorijske rezultate, imamo vremena, nemamo kvalifikacije, prvi put u ovih devet godina, i Liga šampiona startuje 19. septembra, a naša Superliga 22. jula. Otvoreno sam razgovarao sa Milošem i rekao mu da je obaveza i meni i svih nas koji vodimo klub da tražimo najbolje rešenje za Zvezdu - zaključio je Terzić.

Bonus video:

00:17

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.