DUCI, BEŽI ODATLE: Vlahović se našao na BOLESNOM udaru navijača Juventusa, ovo je prevršilo svaku MERU! (FOTO)
Dušan Vlahović, Foto: Andrea Staccioli / Shutterstock Editorial / Profimedia

DOKLE VIŠE?

DUCI, BEŽI ODATLE: Vlahović se našao na BOLESNOM udaru navijača Juventusa, ovo je prevršilo svaku MERU! (FOTO)

Zamera mu se što nije na "adekvatan" način odreagovao na eliminaciju Juventusa

Objavljeno:

Juventus je u polufinalu Kupa Italije eliminisan od Intera, a na udaru navijača Stare dame našao se Dušan Vlahović, iako zbog povrede nije ni bio na terenu stadiona Đuzepe Meaca.

Naime, pojedine pristalice torinskog velikana besne su na srpskog asa zbog njegovih reakcija tokom meča sa Neroazurima?!

Popularni Duci je meč protiv Intera pratio sa tribina, a "Korijero delo Sport" je na svom portalu na naslovnoj strani objavio tekst pod naslovom, "Vlahovićeva reakcija na tribinama razbesnela navijače".

Zamera mu se što nije na "adekvatan" način odreagovao na eliminaciju Juventusa.

- Na društvenim mrežama je bilo navijača koji su primetili Vlahovićev stav na tribinama, poprilično blag, uprkos eliminaciji Juventusa. Imao i onih koji su očekivali drugačiju reakciju, možda i ljutnju, ali svkakako ne ovakvu tihu. Srbin se uzdržao, za mnoge čak i previše, ostavljajući utisak nezainteresovanosti - piše "Korijere delo Sport."

Vlahović se tako, bez ikakvog valjanog razloga, ponovo našao u žiži italijanske javnosti. Sve se više čini da je i za njega i za Juventus bolje da što pre pronađe novu sredinu u kojoj će njegovi kvaliteti još više doći do izražaja.

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.