"KO NIJE MOTIVISAN ZA DERBI, NE ZNA ŠTA ZVEZDI ZNAČI OVA UTAKMICA!" Borjanove reči koje će odjeknuti (FOTO)
Milan Borjan i Aleksandar Dragović na 170. večitom derbiju, Foto: Starsport©

JASNO I GLASNO

"KO NIJE MOTIVISAN ZA DERBI, NE ZNA ŠTA ZVEZDI ZNAČI OVA UTAKMICA!" Borjanove reči koje će odjeknuti (FOTO)

Ali nismo izgubili utakmicu u sezoni što je bitno za klub... Trebalo je da pobedimo večeras, rekao je kapiten i golman Crvene zvezde

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su bez golova u 170. večitom derbiju u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Rezultatu je u velikoj meri sa nekoliko intervencija i pravovremenih istrčavanja doprineo i Milan Borjan, golman i kapiten gostiju.

Milan Borjan na 170. večitom derbiju
Milan Borjan na 170. večitom derbijufoto: Starsport©

- To mi je posao, da branim sve što ide ka golu, ali generalno derbi kao derbi bez publike je katastrofa. Najveća utakmica u našem fudbalu da se igra bez publike je sramno. Prvo poluvreme je bilo dobro, drugo nešto slabije, falila nam je ta sredina terena... Ali nismo izgubili utakmicu u sezoni što je bitno za klub... Trebalo je da pobedimo večeras - rekao je Borjan.

Crveno-beli su pred meč u Humskoj imali 28 bodova više od najvećeg rivala, pa se povelo pitanje motivacije sa kojom su gosti ušli u susret.

Milan Borjan na 170. večitom derbiju
Milan Borjan na 170. večitom derbijufoto: Starsport©

- Ne treba za ovo motivacija. Derbi je motivacija, utakmica u kojoj mora da postoji motivacija. To svi igrači znaju. Taj koji nije bio motivisan, ne zna šta znači derbi i šta našem klubu znači ova utakmica. Moraš biti motivisan, moraš da pobediš. Ne bih rekao da nismo bili motivisani. Možda je i umor bio faktor. Dosta su nam misli na Kupu, da osvojimo duplu krunu ove godine - istakao je Borjan.

Tim sa Marakane osvojio je šestu uzastopnu titulu, ali nije uspeo da upiše prvo slavlje na stadionu Partizana još od 27. februara 2016. godine.

Kapiteni posle 170. večitog derbija - Slobodan Urošević i Milan Borjan
Kapiteni posle 170. večitog derbija - Slobodan Urošević i Milan Borjanfoto: Starsport©

- Čestitao bih i Partizanu i mojim momcima, najbitnije što nismo primili gol. Zvezda pokazuje iz godine u godinu da raste. Pokazuje da je pravi, organizovan klub i to se vidi na terenu. Uzeli smo titulu šest, sedam kola pre kraja što pokazuje da imamo izvanrednu ekipu i da se dobro radi. Treba da nastavimo ovako, čekaju nas teški izazovi u narednoj sezoni - zaključio je Borjan.

Bonus video:

00:23

Čarke fudbalera na 170. večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.