TO JE NAJMANJE ŠTO MOGU DA URADE: Fudbaleri Totenhema VRAĆAJU pare navijačima posle EPSKE sramote u Njukaslu!
Fudbaleri Totenhema, Foto: Richard Lee / Shutterstock Editorial / Profimedia

BLAMAŽA

TO JE NAJMANJE ŠTO MOGU DA URADE: Fudbaleri Totenhema VRAĆAJU pare navijačima posle EPSKE sramote u Njukaslu!

Iz kluba su najavili da će ceo proces refundacije biti završen u roku od 24 sata, a igrači su se izvinili zbog prikazane igre

Objavljeno: 18:31h

Fudbaleri Totenhema nadoknadiće troškove svojim navijačima, koji su za vikend prisustvovali ubedljivom porazu londonskog tima na gostovanju kod Njukasla, saopštio je taj klub.

Igrači su se odlučili na ovaj korak, dva dana nakon što su poraženi rezultatom 6:1, u utakmici 32. kola Premijer lige.

Njukasl je pitanje pobednika rešio posle 21 minuta, sa pet postignutih golova, a u ponedeljak je otkaz dobio privremeni trener Totenhema Kristijan Stelini.

Detalj sa meča između Njukasla i Totenhema
Detalj sa meča između Njukasla i Totenhemafoto: Lindsey Parnaby / AFP / Profimedia

- Znamo da ovo ne menja ono što se dogodilo u nedelju. Daćemo sve da ispravimo stvari, počevši od Mančester junajteda u četvrtak uveče, kada će nam opet biti potrebna vaša podrška. Zajedno i samo zajedno možemo da pokrenemo stvari napred - navodi se u saopštenju igrača.

Iz kluba su najavili da će ceo proces refundacije biti završen u roku od 24 sata, a igrači su se izvinili zbog prikazane igre.

- Kao ekipa, razumemo vašu frustraciju, vaš bes. Nedelja nije bila dobra. Znamo da reči nisu dovoljne u ovakvim situacijama, ali verujte nam, ovakav poraz boli - dodaje se u saopštenju.

Totenhem posle 32 utakmice zauzima peto mesto na tabeli Premijer lige, i zaostaje šest bodova za četvrtoplasiranim Mančester junajtedom, koji se nalazi na poziciji za plasman u Ligu šampiona.

Londonski tim će do kraja sezone voditi Rajan Mejson.

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.