ZVEZDA SLAVILA, BAHAR PLAKAO: Navijači Makabija su ovo SKANDIRALI treneru i naterali ga na suze! (VIDEO)
Barak Bahar plače/Navijači Makabija iz Haife, Foto: Printscreen/Instagram/@sport_5

RAZLIČITE EMOCIJE

ZVEZDA SLAVILA, BAHAR PLAKAO: Navijači Makabija su ovo SKANDIRALI treneru i naterali ga na suze! (VIDEO)

I ja sam ljudsko biće, naravno da to utiče na mene - priznao je Barak Bahar

Objavljeno:

Da je Barak Bahar na pragu dolaska u Crvenu zvezdu koja je odbranila titulu prva ka Srbije i obezbedila grupnu fazu Lige šampiona u sezoni 2023/24, potvrdile su scene sa nedeljne utakmice Makabija.

Golom iz penala u 89. minutu klub iz Haife je došao nadomak overe titule, koju bi trebalo da potvrdi u sledćem kolu, a navijači Makabija su skandirali treneru "Ostani, ostani".

Kad se meč završio, Bahar je krenuo ka tunelu uz suze, odmahnuo je rukom i nije želeo da ide sa igračima do publike.

- Plakao sam jer mi je ovo poslednji put? Možda, možda, nikad se ne zna. Mislim da je važno da smo napravili važnu pobedu i značajan korak na putu ka istorijskoj sezoni. Biće dovoljno vremena da sve zaključimo, moramo odati priznanje ovim momcima koji su napravili značajan korak ka cilju. I ja sam ljudsko biće, naravno da to utiče na mene. Trebalo je da pobedimo i prošle nedelje, ali volimo da otežavamo. Primili smo jedan gol iz jednog napada u celoj utakmici Ašdoda, bitno je da smo pobedili i sa još jednom pobedom možemo da osvojimo šampionat. Ova publika me dirne, ovo je vreme kada dobijam veliku podršku od njih i ima emocija - rekao je Bahar.

Trener "Zelenih" je priznao da mu nije lako.

- Ovo nije jednostavno i lako vreme. Znam kako da se oprostim. Biće još vremena za razgovor o osećanjima i oproštajima, ali sada je vreme da timu i publici damo prostor. Neka ovaj klub uradi nešto veliko. Biće dosta vremena da se priča o meni posle toga, znaćemo o mojoj budućnosti kada se stvari zatvore. Ne krijemo ništa, čim bude potpisano, objavićemo. Trenutno to još nije tu i želimo upravo sada da postignemo svoj cilj i ništa nam neće stati na put. Ne želim da budem taj koji će skrenuti pažnju sa ove neverovatne publike koja je došla da ispuni svaki stadion.

Bonus video:

00:22

Đoković na meču Zvezda - Valensija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.