ERIKSEN ZVAO GUDELJA POSLE KOLABIRANJA NA UTAKMICI! Dancu se isto desilo, a njegove reči smirile su Srbina (FOTO)
Kristijan Eriksen, Foto: Profimedia

LEP POTEZ!

ERIKSEN ZVAO GUDELJA POSLE KOLABIRANJA NA UTAKMICI! Dancu se isto desilo, a njegove reči smirile su Srbina (FOTO)

Prošlog četvrtka, pred meč, zahvalio sam mu se na detaljima koje je otkrio mom bratu. Ponovo me je pitao za njega, otkrio je Nemanja

Objavljeno:

Vezista Mančester junajteda Kristijan Eriksen zvao je Nemanju Gudelja nakon što je njegov brat Dragiša kolabirao na utakmici, a isto se desilo i Dancu.

- Poznajem ga jako dobro, igrao sam protiv njega u Holandiji od 14. godine. Dva dana nakon što se desilo Dragiši, razgovarali smo i to je mog brata dosta smirilo - otkrio je Nemanja Gudelj, pred revanš utakmicu četvrtfinala Lige Evrope između Sevilje i Mančester junajteda u Ligi Evrope.

Dragiša i Nemanja Gudelj
Dragiša i Nemanja Gudeljfoto: instagram/printscreen

- Prošlog četvrtka, pred meč, zahvalio sam mu se na detaljima koje je otkrio mom bratu. Ponovo me je pitao za njega. Eriksenov slučaj pokazuje da posle tih dešavanja možete opet da igrate fudbal. Hvala Bogu da je Dragi dobro. Kod kuće je. Skinuli su mu šavove i sada se polako oporavlja i odmara - zaključio je Nemanja Gudelj.

Bonus video:

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.