DA LI JE BILO TUČE? Oglasili se iz Čukaričkog i sve razjasnili!
Čukarički - Partizan, Foto: Starsport

HAOS!

DA LI JE BILO TUČE? Oglasili se iz Čukaričkog i sve razjasnili!

Ulog je bio veliki, pa je bilo dosta trzavica

Objavljeno: 23:31h

Fudbaleri Čukaričkog su savladali ekipu Partizana sa 1:0 u 30. koluSuperlige Srbije u direktnom obračunu za 3. poziciju, a meč je obeležila i tuča igrača.

Posle utakmice, kratku izjavu je ostavio i sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijaševića, koji se zahvalio upravi Partizana što su smirili situaciju.

- Bilo je nervoze, dogodio se sukob našeg kapitena Docića i Fejse još na terenu, ubrzo se tu umešao i kapiten Partizana Urošević. Srećom, sve se brzo smirilo, reagovali su i obezbeđenje, redarska služba, policija, kao i članovi stručnih štabova oba tima, posebno bih želeo da se zahvalim na džentlmenskoj reakciji Igoru Duljaju i Albertu Nađu, iako su glave bile usijane u tom trenutku. Najbitnije je da niko nikog nije udario, čarke se svakako dešavaju kad se radi o derbi mečevima. U nedelju ponovo igramo protiv Partizana i siguran sam da će sve proteći u najboljem mogućem redu. Ako pobedi Čukarički, super, ako Partizan bude bolji sportski ćemo im čestitati. Još je mnogo utakmica do kraja, kao što sam već rekao, svaka će biti od velikog značaja - istakao je Matijašević.

Podsetimo, ove dve ekipe će odigrati i prvi meč u plej-ofu, a taj duel je na programu u nedelju 23. Aprila, s početkom od 18 časova i 30 minuta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.