BAHAR ČEKA ZVEZDU: Hoće li se dogovoriti "LAVOVI" Terzić i Šahar? Jedan telefonski razgovor sve rešava!
Barak Bahar, Foto: EPA/ABIR SULTAN

zapelo samo nakratko?

BAHAR ČEKA ZVEZDU: Hoće li se dogovoriti "LAVOVI" Terzić i Šahar? Jedan telefonski razgovor sve rešava!

Barak Bahar je oduševljen uslovima koje mu Zvezda nudi

Objavljeno:

Pre samo dva dana izraelskoi mediji su javili da je Crvena zvezda dogovorila sve detalje oko dovođenja Baraka Bahara na mesto prvog trenera.

Iz srspkog šampiona su reagovali diplomatski, rekavši da aktuelni šef stručnog štaba Miloš Milojević ima podršku do kraja sezone, što i nije ništa čudno jer se dolazak Bahara očekuje od kraja iste.

Međutim, onda se pojavila informacija da su iz Makabija iz Haife sa kojim Bahar ima ugovor do 2024. tražili veću sumu od prvobitno dogovrene. Umesto 600.000 evra, tražili su skoro milion za svog trenera.

Jakov Šahar (levo)
Jakov Šahar (levo)foto: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

Sajt "One" koji je prvi i izvestio o pregovorima klubova, navodi da su čelnici klubova onda uzeli "tajm-aut", ali i zakazali novi telefonski razgovor tokom kog su rešeni da utanače sve detalje.

- To nije nešto oko čega ne mogu da se dogovore. Ovo nisu mali klubovi, vode ih pravi lavovi, a lavovi nađu dogovor - navodi izvor pomenutog izraelskog lista, misleći na Zvezdana Terzića i Jakova Šahara.

Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela
foto: FK Crvena zvezda

Bahar je oduševljen uslovima koje mu Zvezda nudi i obavestio je čelnike tima iz Haife da ide u Srbiju i sa sobom vodi pomoćnika Gaja Vizingera i trenera golmana Gaja Sarfatija.

Tu će biti i anačitičar Adam David, ali kondicioni trener Dror Šimšon izgleda neće menjati sredu, iako je 43-godišnjak hteo da ga povuče sa sobom.

Bonus video:

00:22

Đoković na meču Zvezda - Valensija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.