ZVEZDINI PREDSTAVNICI U IZRAELU? Makabi povećao cenu za Bahara (FOTO)
Barak Bahar, Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

NOVA MISIJA

ZVEZDINI PREDSTAVNICI U IZRAELU? Makabi povećao cenu za Bahara (FOTO)

Crveno-beli dobili potvrdan odgovor od Baraka, a sada sledi razgovor sa klubom iz Haife oko uslova transfera i "zeleni" čekaju zvaničnu ponudu

Objavljeno:

Barak Bahar prihvatio je ponudu Crvene zvezde i na leto će se preseliti u Beograd i postati novi trener umesto Miloša Milojevića.

Sada sledi razgovor sa njegovim klubom Makabijem iz Haife, radi se o uslovima transfera, a "zeleni" čekaju zvaničnu ponudu pa da uđu u pregovore.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: Starsport©

Sa Marakane su se oglasili u utorak o novom strategu, a izraelski mediji navode da su predstavnici crveno-belih stigli u ovu zemlju jutros.

Lokalni mediji prenose da će gazda Jakov Šahar ne želi da pusti 43-godišnjaka za manje od okruglo milion evra i sa tim zahtevom će početi raugovore.

Jakov Šahar (levo
Jakov Šahar (levofoto: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

Ranije se spominjala cifra od 600.000 evra, a sasvim je moguće da će biti spreman na kompromisno rešenje.

Još od pre poznato je da učesnik grupne faze Lige šampiona neće praviti problem Baraku koji je blizu da u Haifu donese treću titulu prvaka zaredom.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: EPA/TIAGO PETINGA

Na pitanja o budućim pregovorima, iz Makabija su odgovorili neodređeno.

- Koliko će obeštećenje Zvezda morati da plati? Kada nam se zvanično i obrate – čuće”, poručili su neimenovani sagovornici portalu Walla.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: EPA/ADAM DAVY / POOL

Bahar je juče obavestio čelnike tima iz Haife da ide u Srbiju i sa sobom vodi pomoćnika Gaja Vizingera i trenera golmana Gaja Sarfatija.

Tu će biti i anačitičar Adam David, ali kondicioni trener Dror Šimšon izgleda neće menjati sredu, iako je 43-godišnjak hteo da ga povuče sa sobom.

Bonus video:

00:47

Delije pale zastave Rome

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.