POZNATA DALJA SUDBINA: Real doneo odluku vezanu za Luku Modrića!
Luka Modrić, Foto: EPA/Alejandro Garcia

španci pišu

POZNATA DALJA SUDBINA: Real doneo odluku vezanu za Luku Modrića!

Hrvatski fudbaler je za tim iz Madrida odigrao 477 utakmica

Objavljeno: 20:27h

Španski mediji prenose da je Real Madrid odlučio šta će biti sa Lukom Modrićem. Prema navodima Kadena SER, "kraljevski klub" će produžiti ugovor sa hrvatskim fudbalerom još jednu sezonu.

Iako ima 37 godina i oscilacije u igri, Luka je zaslužio da ostane u sastavu jednog od najboljih timova na svetu. - Modrić će sigurno produžiti ugovor sa njima još jednu sezonu. Real je odlučio da produži ugovor sa Modrićem. Luka je to zaslužio na terenu. Madriđani mu još nisu formalno ponudili nastavak saradnje, ali su mu stavili do znanja da može da bude miran. U svakom slučaju, ima zagarantovano mesto u timu za sezonu 2023/24 - prenose španski mediji.

Luka Modrić na utakmici Barselone i Real Madrida
Luka Modrić na utakmici Barselone i Real Madridafoto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

On je obavezan sa njima do leta. Poslednjih nekoliko sezona, s obzirom na njegove godine, klub mu je davao jednogodišnje ugovore. Očekivalo se da isto uradi i ove sezone, ali nakon što to nisu uradili sve su učestalije bile špekulacije kako je to zato što Modrić na leto puni 38 godina i zato što je nakon Svetskog prvenstva osetno pao kvalitet Modrićevih izvedbi, kao u sposobnost da igra u kontinuitetu.

Luka Modrić je imao i velike amplitude u igri, ali pamte se fenomenalne predstave u najvećim utakmicama, kao protiv Liverpula i Barselone. Kapiten Hrvatske u Real je došao iz Totenhema pre 11 godina. Od tada je za njih odigrao 477 utakmica.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.