NEVIĐEN SKANDAL! Fudbaleri se tukli sa navijačima - pale TEŠKE REČI, pa usledio još veći incident! (VIDEO)
Haos na tribinama, Foto: pravdabl.com/Facebook

BRUKA!

NEVIĐEN SKANDAL! Fudbaleri se tukli sa navijačima - pale TEŠKE REČI, pa usledio još veći incident! (VIDEO)

Neverovatne scene na meču Modriče i Laktaša

Objavljeno: 10:57h

Utakmicu između Modriče i Laktaša, u okviru 24. kola Prve lige Republike Srpske, obeležile su skandalozne scene.

Haos u Modriči nastao je nakon što je sudija Miroslav Bjelica iz Trnova dosudio prekršaj za tomaći tim, nakon jednog oštrijeg starta igrača Laktaša, a koji je bio okidač za incidente koji su usledili.

Nastala je gužva na terenu gde su se sukobili igrači dva tima, a epilog svega su tri crvena kartone za domaće gde su pored prvotimca Stefana Pljevaljčića isključeni i rezervni golman Marko Đurić, odnosno službeno lige Nenad Lazareski, dok je na drugoj strani isključen Nikola Babić.

To je bio tek početak haosa koji se ubrzo preneo i na tribine, pošto je nekolicina igrača Modriče krenula ka sektoru za gostujuće navijače u nameri da se razračunaju sa njima.

Ubrzo su se u gužvu umešali i domaći navijači koji su došli da pripomognu igračima svog tima, a čitav sukom snimljen je i kamerom jednog od gledaoca. O incidentu u Modriči se nakon meča oglasio jedan od isključenih fudbalera domaćeg tima, golman Marko Đurić.

- Kao akter današnjeg događaja imam potrebu da se obratim ukratko. Kao prvo, do današnjeg haosa i sukoba je došlo kada je gostujući kapiten posle sudijskog zvižduka našeg igrača udario i poslao ga u langetu. Posle toga je nastao haos i tuča, gde smo moj saigrač i ja dobili crvene kartone, gde su se čarke morale da se stišaju, a po izlasku sa terena gostujući navijači nam "j**u mrtve majke" u našem gradu. Kao deci ovog kluba i grada naša reakcija posle nije korektna, ali posle krađe i svega emocije su bile prisutne i naboj. Pritom, dva nedosuđena penala i monstruozno suđenje dosta su utecale na sve ovo danas, a Boga ima. Taj što je snimao ovo nadam se da je pogledao današnju utakmicu i čuo najprljavije psovke koje su nam bile izrečene tokom našeg izlaska sa terena - napisao je Đurić.

Inače, Laktaši su u ovom susretu slavili rezultatom 3:2.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.