MITROVIĆU OSAM MEČEVA KAZNE, A SUDIJI ZA LAKAT NULA!? Sramna odluka FA Engleske (VIDEO/FOTO)
Konstantin Hacidakis i Endi Robertson, Foto: Nick Potts / PA Images / Profimedia

BRUKA!

MITROVIĆU OSAM MEČEVA KAZNE, A SUDIJI ZA LAKAT NULA!? Sramna odluka FA Engleske (VIDEO/FOTO)

Svakako nisam nameravao da stupim u bilo kakav kontakt sa Endijem kada sam povukao ruku od njega i zbog toga sam se izvinio, rekao je arbitar

Objavljeno:

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) nije kaznila sudiju Konstantina Hacidakisa koji je laktom udario defanzivca Liverpula Endija Robertsona u utakmici Premjier lige protiv Arsenala!

Endi Robertson i Konstatin Hacidakis
Endi Robertson i Konstatin Hacidakisfoto: Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Pažljivo smo pregledali sve dokaze u vezi sa incidentom koji se dogodio na Enfildu i nećemo preduzimati nikakve dalje radnje. Istraga je uključivala proučavanje detaljnih izjava iz Liverpula i PGMOL (Engleska asocijacija profesionalnih sudija), kao i video materijala iz različitih uglova koji se tiču ​​kako samog incidenta tako i okolnih okolnosti - piše u saopštenju FA Engleske.

Hacidakis je pomogao u istrazi i razgovarao je o tome šta se dogodilo sa Robertsonom.

- Svakako nisam nameravao da stupim u bilo kakav kontakt sa Endijem kada sam povukao ruku od njega i zbog toga sam se izvinio. Radujem se povratku na posao na mečevima - rekao je arbitar.

Sa druge strane, naš Aleksandar Mitrović počeo je da odrađuje kaznu od osam utakmica kada se verbalno sukobio sa sudijom.

Bonus video:

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.