"IZNENAĐEN SAM PIKSIJEVOM ODLUKOM!"
Mitrović i Babić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

nije mu svejedno

"IZNENAĐEN SAM PIKSIJEVOM ODLUKOM!"

Reprezentativac priznao da je očekivao poziv selektora

Objavljeno: 15:38h

Fudaler Almerije Srđan Babić je bio deo ekspedicije na Mundijalu u Kataru, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi mu je ukazao poverenje, ali nedavno je ostao bez poziva.

Nekadašnji štoper Crvene zvezde nije uzeo ušešće na mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje su "orlovi" odigrali u martu.

Babić je priznao da je bio iznenađen, ali nije hteo previše da se bavi tom situacijom.

- Iskreno, iznenadilo me je, ali ne bih da komentarišem. To je na drugima, nikada nisam voleo da komentarišem spisak i odluke, tako da ću to preskočiti - rekao je Babić za Meridian.

Podsetio se Mundijala u Kataru.

Srđan Babić
Srđan Babićfoto: Ricardo Larreina / AFP / Profimedia

- Bila je čast što sam samo bio na Svetskom prvenstvu, a, eto, uspeo sam i da debitujem. Šteta je što nismo ostvarili nikakav rezultat. Dosta se od nas očekivalo, a mi prvi smo od nas više očekivali. Ne poklopi se sve kako zamisliš i generalno nije funkcionisalo dosta stvari… - naveo je Babić.

Od Brazila do Švajcarske, po mišljenju defanzivca, svaka reprezentacija je bila dobra.

- Sve reprezentacije na Svetskom prvenstvu su jako dobre. Taj Kamerun je pobedio Brazil, to ne treba da zaboravimo. Sa kakvom god postavom igrao, Brazil je Brazil. Švajcarska je pobedila Portugal i Španiju u Ligi nacija pred Svetsko prvenstvo. Tu sitni detalji odlučuju. Nisu mnogo uticale na nas stvari sa strane, dobro smo se spremili, bili smo tu sa željom da prođemo grupu, pa onda korak po korak, pa dokle stignemo. Ne znam šta bih rekao, ostaje žal, imali smo odličnu priliku - zaključio je Babić.

(Espreso/Meridian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.