HRVATSKI FUDBALER BRUTALNO PRETUČEN: Napravili mu sačekušu, sve zbog komentara na Fejsbuku! (FOTO)
Pero Opušić, Foto: Facebook/HNKKonavljanin

užas

HRVATSKI FUDBALER BRUTALNO PRETUČEN: Napravili mu sačekušu, sve zbog komentara na Fejsbuku! (FOTO)

Dvojica igrača protivničkog kluba uz još nekoliko ljudi isprebbjali su Opušića

Objavljeno:

Veliki skandal dogodio se u Hrvatskoj, gde je zbog prebijanja igrača FK Konavljanin odložena utakmica ovog kluba protiv FK Metković.

Fudbaler Pero Opušić je brutalno pretučen, a od posledica batina morao je da bude zadržan u bolnici. Kako tvrde iz fudbalskog kluba Konavljanin, njega su napala dvojica fudbalera HNK Slaven Gruda uz još nekoliko momaka iz Grude.

- Današnja utakmica sa ONK Metković odložena je zbog napada dvojice igrača HNK Slaven Gruda i par momaka s Grude nad našim igračem Perom Opušićem u Popovićima. Nakon ukazane lekarske pomoći na Hitnom prijemu OB Dubrovnik Pero je pušten kući.

- U šoku smo jer je napad bio isplaniran, (Pero je tražen na više lokacija u Čilipima i Popovićima) zbog različitog razmišljanja o fudbalu. Mislimo i da je Pero napadnut jer je igrač našeg kluba. Oštro osuđujemo bilo kakav oblik nasilja i nadamo se da se ovakve stvari više neće ponavljati. Pružamo punu podršku našem Peru i njegovoj porodici - napisali su iz Konavljanina u saopštenju koje su objavili na Fejsbuku.

U hrvatskim medijima pišu da je pomenuti fudbaler napadnut zbog komenatara koji je ostavio na stranici Slaven Gruda. On je tom prilikom izneo nekoliko kritika na račun suđenja, a taj komentar pokrenuo je žestoku raspravu.

- Ako vam je gušt bit prvi na ovaj način, onda čestitam Slavenu na prvom mestu. Svaku drugu utakmicu glavni sudija Ante Kosor ili eventualno Mišo Krešić. Konavljaninu nisu sudili nijednu utakmicu nikad osim protiv Slavena, pametnom dosta. Neću trošit reči... sedam penala. Konavljaninu jedan i to na rezultatu 4:0 – napisao je Pero Opušić na stranici Slavena nakon njihove poslednje pobede protiv Gusara na Gnjilama s 4:1. Nakon tog njegovog natpisa krenulo je prepucavanje.

- Da imamo tako Kosora ili Krešića dobili bi i mi, ali nemamo. Bolje pošteno izgubiti nego dobiti s plaćenim sudijama. Ako dobijete protiv bilo koga od ta dva protivnika, a da vam sudi neko s Korčule, ja obećavam da ću vam prvi čestitati – takođe je napisao napadnuti igrač Konavljanina.

Bonus video:

00:27

Uništeni automobil Đorđa Višackog

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.