MIJATOVIĆ KOMENTARISAO STANJE U KLUBU: "Osećam da se nešto dešava!"
Predrag Mijatović, Foto: Starsport©

vidi određenu promenu

MIJATOVIĆ KOMENTARISAO STANJE U KLUBU: "Osećam da se nešto dešava!"

Sve su češće glasine o rastanku Karla Anćelotija i Real Madra

Objavljeno: 11:32h

Bivši napadač i legenda Real Madrida, Predrag Mijatović, smatra da prvi trener Karlo Anćeloti nije u potpunosti srećan na "Santjago Bernabeu".

Anćeloti je poslednjih nedelja bio pod ozbiljnim pritiskom, ali je učvrstio svoju poziciju pobedom Reala nad Barselonom od 4:0 u revanšu polufinala Kupa kralja.

Međutim, glasine o rastanku ovog sjajnog stručnjaka i madridskog giganta sve su češće, a u intervjuu radiju „Kadena SER“, Mijatović je rekao da vidi određenu promenu kod Karla Anćelotija.

- Njegovo ponašanje se malo promenilo. Lice mu je ozbiljnije u odnosu na period kada je stigao. Morate da shvatite da je Real Madrid veoma komplikovan klub i da situacija uvek zavisi od toga, da li će se osvajati titule? Anćeloti mora da ostane miran, jer ga igrači i svi generalno mnogo vole - rekao je Predrag Mijatović i dodao:

Predrag Mijatović
foto: Starsport©

- Osećam da se nešto dešava i da Karlo nije srećan kao pre nekoliko meseci. Voleo bih da ostane bar još godinu dana. Timu ide dobro, ali je definitivno sve jako zamorno - priznao je Mijatović.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.