PROBLEMI ZA PSŽ SE SAMO NIŽU, KLUB RAZBESNEO MBAPEA: Ovo nije Kilijan Sen Žermen!
Kilijan Mbape, Foto: EPA/Yoan Valat

svuda zapinje

PROBLEMI ZA PSŽ SE SAMO NIŽU, KLUB RAZBESNEO MBAPEA: Ovo nije Kilijan Sen Žermen!

Pariski klub objavio je večeras video klip, koji je umesto njegovim pretplatnicima, bio vidljiv i na Jutjubu

Objavljeno:

Fudbaler Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape, izrazio je danas neslaganje sa odlukom kluba da njegov intervju upotrebi u reklami za prodaju sezonskih ulaznica za narednu sezonu.

Pariski klub objavio je večeras video klip, koji je umesto njegovim pretplatnicima, bio vidljiv i na Jutjubu, gde je prikazan kao nenaveden i nije dostupan u rezultatima pretrage.

Pre nego što je objavljen, taj video snimak nije potvrdilo odeljenje za komunikaciju Pari Sen Žermena, rekao je izvor agencije Frans pres i dodao da je o tome razgovarano sa predstavnicima jednog od najboljih fudbalera sveta.

- Pari Sen Žermen je veliki klub i velika porodica, ali sigurno nije Kilijan Sen Žermen. Ni u jednom trenutku nisam bio obavešten o sadržaju intervjua sa mojim sagovornikom - rekao je Mbape (24) i dodao da je to izgledalo kao osnovni intervju tokom klupskog dana za marketing.

On je naveo da mu niko nije rekao da će intervju biti upotrebljen za druge potrebe.

- Ne slažem se sa objavljenim videom. I zbog toga se borim za pojedinačna prava na objavu fotografija - napisao je kapiten Francuske na Instagramu.

Mbape je jedini koji je pričao u reklami za prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2023/2024, a u videu nema ni velike zvezde Lionela Mesija, za koga se spekuliše da će po isteku ugovora u junu napustiti klub, kao ni Nejmara, koji je povređen.

Mbape je nedavno tražio i da igrači zadržavaju prava na svoje fotografije čak i kada igraju za reprezentaciju.

Bonus video:

00:23

Mbape čestitao rođendan

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.