BOMBA U HUMSKOJ: Partizan dovodi bivšeg fudbalera Deportiva?
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

šuška se

BOMBA U HUMSKOJ: Partizan dovodi bivšeg fudbalera Deportiva?

Crno-beli su ga hteli zimus, a ova priča se sada ponovo intenzivirala

Objavljeno: 13:20h

Partizan ove sezone muku muči sa golmanima.

Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović imali su svoje svetle momente, ali uglavnom su pružali ispodprosečne partije u dresu crno-belih.

Zbog toga ni ne čudi što u Humskoj razmišljaju da dovedu novog golmana.

Zimus je Partizan hteo bivšeg reprezentacije Srbije Aleksandra Jovanovića, ali njegov kiparski Apolon nije želeo ni da priča o transferu.

Zbog loših izdranja Partizanovih čuvara mreže, Jovanovićev dolazak ponovo je u žiži javnosti.

On je otvoreno govorio na ovu temu.

- Sada, nakon što su svi mediji u poslednjih nekoliko meseci pisali o mogućem prelasku u Partizan, mogu da kažem da je Partizan bio jako zainteresovan za mene. Međutim, Apolon nije bio voljan da u zimskom prelaznom roku pregovara ni sa Partizanom, ni sa ostalim zainteresovanim klubovima, a bilo ih je sa konkretnim ponudama. Video sam danas da se opet piše i aktivira ta priča oko Partizana, ali ovog puta zaista ne znam da li je došlo do kontakata klubova - rekao je Jovanović za Instragram stranicu ftbl.serbia.

Jovanović je tokom karijere branio za Palilulac, Rad, Palić Koming, Donji Srem, Radnički Niš, Orhus, Huesku, Deportivo iz la Korunje i Apolon Limasol.

Partizan u rosteru ima tri golmana: Aleksandra Popovića, Nemanju Stevanovića i Milana Lukača, a potencijalni dolazak Jovanovića značilo bi da bi jedan od tre trojice sigurno napustio Humsku 1.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.