VRAĆA SE GOL-MAŠINA: Gvardiola najavio povratak Holanda na teren!
Erling Holand, Foto: Malcolm Mackenzie/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

u idealnom trenutku

VRAĆA SE GOL-MAŠINA: Gvardiola najavio povratak Holanda na teren!

Nije bio na raspolaganju Norveške, ali biće spreman za Bajern, a možda ia za Sautempton

Objavljeno:

Menadžer Mančester Sitija, Pep Gvardiola, izjavio je danas da će norveški fudbaler Erling Holand da bude spreman za mečeve sa Bajernom u četvrtfinalu Lige šampiona, prenose britanski mediji.

Holand je povredio prepone na treningu norveške selekcije, a propustio je mečeve protiv Španije i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. Prethodno je osetio nelagodu i u poslednjem meču za "Građane" pre reprezentativne pauze, protiv Burnlija.

Gvardiola je najavio da će golgeter najverovatnije biti u timu Sitija na narednoj utakmici Premijer lige protiv Sautemptona.

- Erling je sve bolje, osećao se bolje u odnosu na poslednjih nekoliko dana. Ostalo je još pet dana do meča protiv Sautemptona, pa se nadamo da će nastaviti da nam pomaže kao i do sada - rekao je Gvardiola.

Erling Holand
foto: Andrew Yates / imago sportfotodienst / Profimedia

Prvi meč četvrtfinala Lige šampiona između Mančester Sitija i Bajerna biće odigran 11. aprila, a revanš je osam dana kasnije u Minhenu.

Što se tiče Premijer lige, branilac titule ima osam bodova manje od lidera Arsenala, ali i meč manje. Siti je takođe u polufinalu FA kupa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.