LEO SE VRAĆA U BARSELONU? "U kontaktima smo oko Mesijevog povratka kući!" (FOTO)
Lionel Mesi u dresu Barselone, Foto: AP

"sudbina je mudra"

LEO SE VRAĆA U BARSELONU? "U kontaktima smo oko Mesijevog povratka kući!" (FOTO)

Mi ćemo uvek biti zaljubljeni u Lea i on će uvek biti zaljubljen u klub i grad Braselonu, rekao je Rafa Juste, potpredsednik Katalonaca

Objavljeno:

Zvanično najbolji fudbaler sveta i osvajač Mundijala sa kapitenskom trakom oko ruke, Lionel Mesi (35) na leto postaje slobodan igrač.

Argentinac broji drugu sezonu u Pari Sen Žermenu i ponovo neće uzeti Ligu šampiona, a sada se podgreva njegov povratak u Barselonu.

1 / 10 Foto: Michael Baucher / imago sportfotodienst / Profimedia

Rafa Juste, potpredsednik Katalonaca na današnjoj konferenciji za medije potvrdio je da je rukovodstvo kluba u kontaktu sa Leoovim ljudima.

- Leo i njegova porodica znaju kakvu naklonost gajim prema njima. Učestvovao sam u pregovorima koji nažalosti nisu završeni uspešno. Progoni me to što Leo nije mogao da nastavi karijeru u našem klubu. Kad pomenemo La Masiju i fudbalsku školu, pričamo o Mesiju. Naravno da bih voleo da se on vrati. Zbog svega što predstavlja na sportskom, društvenom i ekonomskom polju za naš klub. Da, u kontaktu smo sa njim - rekao je Juste, koji je desna ruka predsednika Đoana Laporte u rukovođenju slavnim klubom.

Đoan Laporta
Đoan Laportafoto: EPA/Alejandro Garcia

Ističe da mnogo toga mora da se poklopi kako bi se obnovila ljubavna priča između dve strane.

- Kada se zaljubite i onda se odvojite od te osobe, želite da ostanete zaljubljeni. Čak i ako izgubite kontakt. Mi ćemo uvek biti zaljubljeni u Lea i on će uvek biti zaljubljen u klub i grad Braselonu. Ja sam jedan od onih koji veruje da je sudbina mudra - poručio je Juste.

Mesijeve suze na oproštajnoj konferenciji u Barseloni
Mesijeve suze na oproštajnoj konferenciji u Barselonifoto: Profimedia

Prepreka je i finansijska situacija.

- Ostala su nam dva meseca u kojima imamo mnogo posla. Pogotovo sportski sektor sa Alemanijem i Krojfom. Moramo da prvom čoveku lige Havijeru Tebasu predstavimo naš plan izvodljivosti. Tek onda, ako se steknu uslovi jer je Leo igrač Pari Sen Žermena, možemo da izložimo neke opcije za njegov povratak. Ali zasad ne želimo da se mešamo u svakodnevnicu Pari Sen Žermena - jasan je Juste.

Havijer Tebas
Havijer Tebasfoto: EPA/Toni Galan

Potvrdio je i da je predsednik Laporta već obavio razgovor sa Horheom, Mesijevim ocem.

- Znate svi za te razgovore. Predsednik je pričao sa Leovim ocem i oni imaju dobar odnos. Ali još nemamo plan za napad. Ako se desi, desiće se zato što je sudbina tako odlučila - zaključio je Juste.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.