DRAGIŠA GUDELJ HOĆE KAO KRISTIJAN ERIKSEN! Ne želi da se odrekne fudbala, SPREMAN JE NA SVE! (FOTO)
Dragiša Gudelj, Foto: Printscreen/youtube/Córdoba Club de Fútbol

bravo, majstore!

DRAGIŠA GUDELJ HOĆE KAO KRISTIJAN ERIKSEN! Ne želi da se odrekne fudbala, SPREMAN JE NA SVE! (FOTO)

Gudelj je veliki borac i ponovo ćemo ga gledati na terenu

Objavljeno: 15:54h

Brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, Dragiša koji igra za Kordobu je doživeo srčani udar tokom meča, a zbog brze interevencije lekara nije došlo do fatalnog ishoda.

Čitav ovaj slučaj podseća na ono što je doživeo Kristijan Eriksen na Evropskom prvenstvu.

Danac se i brže nego što je očekivano vratio fudbalu i ponovo zaigrao na najvećoj fudbalskoj sceni.

Eriksenu je ugrađen defibrilator i dobio je dozvolu da se vrati na teren. Sada uspešno igra za Mančester junajted, a za to se odlučio i Dragiša Gudelj koji ne želi da se odrekne fudbala.

- Dragiši Gudelju će uskoro biti ugrađen DAI (ugradivi automatski defibrilator) i moći će da nastavi da demonstrira svoj kvalitet i brani boje Kordobe. Medicinski testovi su potvrdili da je Srbin doživeo ventikularnu tahikardiju, koja je dovela do srčanog zastoja. Brza intervencija lekara spasila je njegov život.

Želja defanzivca Kordobe je da se vrati na teren, sledeći primer Kristijana Eriksena. Danski fudbaler je doživeo kliničku smrt na EURO 2020. godine, ali je uspeo u potpunosti da se vrati i sada nastupa za Mančester junajted.

Još jednom, iz Fudbalskog kluba Kordoba želimo da se zahvalimo na apsolutnoj spremnosti i naklonosti kojom su našeg igrača lečili profesionalci Univerzitetske bolnice Kraljica Sofija – piše u saopštenju španskog kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.