LJUBA PERIĆ OTKRIO ZAŠTO JE NAPUSTIO PARTIZAN POSLE 46 GODINA: Čuveni spiker je hteo da radi i BESPLATNO, ali...
Ljubomir Ljuba Perić, Foto: Printscreen/YouTube/Miljanov korner

glas grobara

LJUBA PERIĆ OTKRIO ZAŠTO JE NAPUSTIO PARTIZAN POSLE 46 GODINA: Čuveni spiker je hteo da radi i BESPLATNO, ali...

Ovo je bio najnoviji šok za navijače Partizana u ionako veoma bolnoj sezoni

Objavljeno:

Navijači Partizana su ove sezone doživljavali šok za šokom kada su u pitanju rezultati i dešavanja u fudbalskom klubu, a najnoviji se desio pre nekoliko dana.

Ljubomir Ljuba Perić, zvanični spiker FK Partizan tokom proteklih 46 godina, napustio je svoju funkciju a u emisiji "Miljanov korner" je objasnio da je to učinio teška srca.

- Bilo je godina i kad sam radio bez dinara honorara, ali nikada za ovih 46 godina nisam postavljao pitanje honorara. Koliko procene toliko sam dobijao. Ove godine kad je otišao Aca Stepanović, kao direktor, došao je novi čovek, koji je povećao honorar u odnosu na prošlu godinu. E, sad taj honorar koji je bio uvećan za 40 odsto, umanjen je za 50 odsto. Znači imao bih manje nego pre povećanja. Otišao sam u upravu, razgovarao sa jednim od članova uprave, i rekao sam 'Postoje tri varijante, da ostane kako jeste, da radim besplatno, da promenite čoveka' - priča Ljuba Perić.

Ljubomir Perić
foto: FK Partizan

Odluka mu je ubrzo saopštena. I to kako.

- Javili su mi se uoči meča sa Radnikom i rekli da su odlučili da ja više ne radim. To je bilo sve. Pozvao me direktor stadiona i rekao: takva je situacija. Ja sam sedeo na istoku protiv Radnika, da odgledam utakmicu, sa drugarima sa kojima sam sedeo nekada. Mene je jedino pogodilo to što omalovažavaju rad, što ne cene ljude, ovi ljudi koji su sad tu - zaključio je čovek koji je bio omiljeni glas Partizanovih navijača.

Dugogodišnji spiker crno-belih nakon odlaska iz kluba pomenuo je trojicu trenera koji su u poslednje vreme sedeli na klupi Partizana i o svakom od njih imao je samo reči hvale, ali smatra da njihovo okruženje nije idealno.

- Meni je u ove dve-tri godine bilo vrlo neprijatno u nekim situacijama, da ja budem na terenu, da sa zapada se viče i trenerima i... Recimo Ilija Stolica. On je izvanredan čovek, ne ulazim ko je kakav po pitanju struke, ali morao je da ode. Došao je Gordan Petrić koji je divno stvorenje. On mi je prvi dan rekao zašto da ne sednem pored njega na klupu: ti si više utakmica odgledao, sigurno si nešto naučlio. To je sve zanimljivo, sad je tu Igor Duljaj, koji je predivan čovek koji hoće sebe da dâ, ali neće uspeti, nažalost - rekao je Ljuba Perić.

Igor Duljaj
foto: Starsport©

"Dobrodošli na stadion Partizana" više na startu mečeva neće izgovarati on već Vladimir Mijailović, radio komentator čija je karijera takođe neraskidivo povezana sa crno-belima.

Bonus video:

01:10

TENKOVI LEOPARD 2 ĆE BRZO NESTATI! Analitičari: Bez podrške iz vazduha to je samo gvožđe UKRAJINA IMA ORUŽJE ZA NAPAD NA KRIM?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.