NIKOLIĆ NEMA SEKUND VREMENA DA MISLI O ZVEZDI: Protiv Metalca najteža utakmica!
Foto: Dado Đilas

Samo o narednom meču

NIKOLIĆ NEMA SEKUND VREMENA DA MISLI O ZVEZDI: Protiv Metalca najteža utakmica!

Trener crno-belih smatra da će njegovi igrači biti na najvećem iskušenju ovog proleća protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca
Objavljeno:

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da će predstojeći meč protiv Metalca biti možda najteža, ali i najvažnija utakmica do sada u Superligi Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Utakmica protiv Metalca je vrlo opasna za nas. Dolazi samo četiri dana posle derbija, pa je možda i najvažnija u nastavku sezone. Mislim da je ovo najteža, a ujedno i najvažnija utakmica za nas. Koliko će biti teška zavisiće od našeg pristupa igri - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

foto: Fonet

Crno-beli su drugi na tabeli sa 55 bodova, odnosno imaju šest bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a bod više od Vojvodine na trećem mestu.

- Metalac je ekipa koje protiv koje smo odigrali možda i najtežu utakmicu u jesenjem delu sezone. To je bila jako neprijatna utakmica za nas jer su se tada odlučili da igraju sa pet igrača u zadnjoj liniji, dosta su nas namučili... To je ekipa koja igra jako tvrdo, na mali broj golova sve utakmice i kada pobeđuju i kada gube, što govori o njihovoj disciplini - rekao je Nikolić.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Metalac će sigurno biti vanredno motivisan protiv nas, jer se bori za ulazak u plej-of... Ali, ponoviću se rizikujući da budem dosadan, niko ne sme da želi više pobedu od igrača Partizana - dodao je trener Partizana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.