ZEMLJOTRES U SRPSKOM FUDBALU! Zvezda daje Baharu ISTORIJSKU sumu? Milojevićeva i Stankovićeva plata su SIĆA
Barak Bahar, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

au!

ZEMLJOTRES U SRPSKOM FUDBALU! Zvezda daje Baharu ISTORIJSKU sumu? Milojevićeva i Stankovićeva plata su SIĆA

Izraelac dobio ponudu koja se ne odbija

Objavljeno: 09:16h

Crvena zvezda je u završnim pregovorima sa trenerom Makabija iz Haife, a po svemu sudeći u narednim danima će posao biti ozvaničen.

Barak Bahar ima dva dobra razloga da se preseli na "Marakanu" - prvi je Liga šampiona, dok je drugi finansijske prirode i može biti odlučujući.

Rukovodstvo crveno-belih je odlučilo da pomeri granice i ponudi potencijalnom zameniku Miloša Milojevića najveći trenerski ugovor u istoriji srpskog fudbala, piše "Mondo".

Navodno je u pitanju plata od milion evra po sezoni, uz ugovor do leta 2025. godine. Dakle, Barak Bahar na stolu ima ponuđenu platu od ukupno dva miliona evra, što je značajno više nego što su u poslednjim godinama ugovora imali Vladan Milojević (800.000) i Dejan Stanković (600.000), a mnogo više nego što danas dobija Miloš Milojević.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: EPA/ABIR SULTAN

Ono što je u ovom trenutku važnije za Zvezdu je i da je to plata koju Makabi iz Haife ne može da mu ponudi. Trenutno, Bahar dobija 350 hiljada evra godišnje, dok bi Izraelci novim ugovorom mogli da se "otvore" do 500.000 evra, što neće zadovoljiti njegove apetite ako se uzme u obzir da je na putu da im donese treću uzastopnu titulu.

Ovih dana se pisalo da su u trci za Bahara i Olimpijakos i Andrerleht, ali posle "tajnog" sastanka sa čelnicima Zvezde, čini se da ćemo uskoro dobiri rasplet.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.