ALEKSANDAR MITROVIĆ PAZARIO HOTEL NA KOPAONIKU: Platio 3.000.000 evra za 300 kvadrata luksuzne zgrade!
Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport©

širi carstvo

ALEKSANDAR MITROVIĆ PAZARIO HOTEL NA KOPAONIKU: Platio 3.000.000 evra za 300 kvadrata luksuzne zgrade!

"Mitrogol" već poseduje luks objekat u rodnom Smederevu i dva penthausa na Vračaru

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije je sa dve pobede od po 2:0 započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024.

Aleksandar Mitrović je bio starter na obe utakmice, ali nije uspeo da zatrese mrežu nijednom, za razliku od kolege iz napada, Dušana Vlahovića, koji je dao tri od ova četiri gola.

Ipak, "Mitrogol" je nakon utakmice sa Crnom Gorom naglasio koliko mu je značilo što je opet bio u Srbiji i deo "Orlova", kao i da mu je to došlo kao "izduvni ventil" nakon incidenta u koji je bio uključen u Engleskoj.

Aleksandar Mitrović, Stefan Savić
foto: Starsport©

Napadač Fulama dugo nije postigao gol u Premijer ligi, a kada je post prekinuo u FA kupu protiv Mančester Junajteda, sve je pokvario grubim odgurivanjem sudije, zbog čega ga sigurno čeka ozbiljna kazna i suspenzija sa velikog broja mečeva, tek treba da sazna kolikog.

Pre povratka na Ostvro, Mitrović bi mogao nakratko da obiđe svoju veliku nekretninu koju je navodno pazario prošlog leta.

U pitanju je manji hotel na Kopaoniku od oko 300 kvadrata i za ovu nekretninu je Aleksandar navodno iskeširao oko tri miliona evra.

- U samom centru ove planinske lepotice, a u mirnom delu, između poznatih apartmana, s jedne strane strane, i luksuznog hotela, s druge, zaklonjen od puta, nalazi se privatni objekat od sedam apartmana koji je Mitar kupio prošle godine. Za njega je iskeširao oko tri miliona evra, mada on danas vredi mnogo više - ispričao je izvor za "Alo" i dodao da je svaki apartaman opremljen po svetskim standardima, ali i da noć košta od 150 do 200 evra.

Aleksandar Mitrović
foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

- U zgradi ima sedam jednosobnih stanova iliti apartmana koji se nalaze na sajtovima za izdavanje. Svaki od njih luksuzno je opremljen najboljom belom tehnikom, elektronskim uređajima i aparatima, italijanskom keramikom... Zbog svoje lokacije, a odlične izolacije, teško je naći slobodnu sobu, a cena za jednu noć u Mitrovom apartmanu kreće se od 150 do 200 evra - ispričao je izvor, te dodao da će se ova fudbalerova investicija isplatiti višestruko jer na Kopaonik ljudi ne idu samo zimi, već sezona traje cele godine.

Kako pišu domaći mediji, fudbaler planira da kupi još nekoliko nekretnina.

- Trenutno razgleda placeve ali i apartmane na Zlatiboru, a interesuje se i za crnogorsko primorje. Želi da dok igra i zarađuje basnoslovne sume pametno ulaže u ono što će mu donositi zaradu čitavog života. Na taj način obezbediće i svoje naslednike - ispričao je izvor.

Mitrović takođe poseduje luksuzan objekat u rodnom Smederevu i dva penthausa na Vračaru.

1 / 9 Foto: Instagram/kristina__mitrovic

Bonus video:

00:21

Fudbaleri Srbije krenuli na stadion

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.