"ZAŽALIO BIH DA NISAM POSLUŠAO SINIŠU": Stanković OTKRIO šta ga je savetovao Miha pre smrti!
Dejan Stanković, Foto: Roberto Bregani / Zuma Press / Profimedia

vanvremensko prijateljstvo

"ZAŽALIO BIH DA NISAM POSLUŠAO SINIŠU": Stanković OTKRIO šta ga je savetovao Miha pre smrti!

Trener Sampdorije se podsetio dolaska u Đeonovu i ključnih reči

Objavljeno: 13:56h

Srpski trener Dejan Stanković dao je opširan intervju za italijanski "Korijere delo sport" u kome u kome je otkrio da je u Sampdoriju došao uz savetovanje sa Sinišom Mihajlovićem.

Uprkos lošoj situaciji u timu iz Đenove, Stanković se ne kaje što je prihvatio ponudu, ali i savet velikog prijatelja.

- Naravno, pre nego što sam prihvatio ponudu Sampdorije, razgovarao sam sa Sinišom, pošto sam bio svestan delikatne situacije u kojoj se nalazi klub. On mi je predložio da prihvatim i ne pravim sr**a. Siguran sam da bih zažalio što nisam prihvatio ovu ponudu. Imam 44 godine, i da se loše završi još uvek bih zavređivao poštovanje. Postoji skala sa dve strane: pobede na jednoj strani, porazi na drugoj strani Kada uspete da smanjite jaz između to dvoje, shvatite da ste odrasli.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

Zanimljiv je i deo u kome se osvrnuo na prijateljstvo sa Žozeom Murinjom.

- Moje poštovanje za njega je veliko. Došao je u Inter kada sam već imao trideset godina i mislio sam da sam dao sve što sam mogao. Portugalac je uspeo da mi pomogne da napredujem više od očekivanog. Od tada smo u kontaktu i slušam ga i danas, pitam ga za savet i mišljenje. To je čovek i trener neobične inteligencije i sposobnosti. Trenira igrače, direktore, osoblje, medije i navijače. On je empatična i angažovana osoba. Kao i Mihajlović, on ima jak karakter. Ili ga se klonite ili ga duboko poštujete. Mislim da neki još nisu shvatili Murinjovu veličinu ili jednostavno ne žele da je prihvate - rekao je Staković.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.