HOP-CUP, RIKVERC, RUČNA! Izjava nedelje: Od ovog derbija je i balet zanimljiviji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

E, Đavole, đavole...

HOP-CUP, RIKVERC, RUČNA! Izjava nedelje: Od ovog derbija je i balet zanimljiviji! (FOTO) (VIDEO)

Sve to su reči legendarnog Partizanovog golgetera i funkcionera...
Objavljeno:

Gotovo ništa od fudbala nismo videli na fudbalskom Večitom derbiju odigranom u subotu pod reflektorima našeg najvećeg stadiona. Crvena zvezda i Partizan su remizirali rezultatom 1:1, a o oba pogotka je već bilo dosta reči - ne zato što su bili spektakularni, već zbog toga što su oba bila veoma, veoma diskutabilna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ni prethodni nije bio slavan, ali šta smo mi to gledali u subotu - još mi nije jasno. Hop-cup, rikverc, ručna. I balet je zanimljiviji. Jedino ambijent zaslužuje visoku ocenu, bio je odličan, kakav i treba da bude, ali igrači onolikoj publici nisu dali ni zrno od očekivanog. Štaviše. Žalosno je to - rekao je Nenad Bjeković, nekadašnji napadač i funkcioner Partizana, a sada član opozicione struje u ovom klubu.

foto: Dado Đilas

On smatra da je Partizan zaslužio bolji rezultat.

- Partizan je bio kvalitetniji i bliži pobedi. On ima i bolji tim od Zvezde. Zvezda je u poslednja dva derbija jednom pogledala ka Partizanovom golu, eto kako je igrala, a beži Partizanu šest bodova. Tu nešto nije u redu. Verujem i u to da će Partizan i ove sezone da ostane bez titule samo ako ne želi da je osvoji - kaže popularni Bjeka.

Pričao je i o sudijskim odlukama.

- Taj čovek nije smeo da sudi najveću utakmicu koju Srbija ima. Videli ste greške. Ako treba neki ljudi da se vežbaju na derbiju ili da im se revanšira za neke stvari time što ćeš im dati da sude ovakvu utakmicu, onda je sve otišlo dođavola - istakao je

Osvrnuo se i na osam stranaca koji su bili starteri u Derbiju!

- To je ozbiljan problem i to ponavljam godinama. Vidim da je i predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza otkrio da previše stranaca nije dobra stvar. Da budemo jasni, apsolutno sam za fudbalere iz inostranstva, ali za one koji donose razliku i koje klub može da proda. Ove što igraju u Zvezdi i Partizanu poznaje samo njihova rodbina. Čitam u medijima da stranci iz tabora večitih rivala haraju, odlučuju u našem fudbalu. Meni takav fudbal ne treba - istakao je.

BONUS VIDEO: Srnić i Petković zovu igrače nazad na Sever posle 153. Večitog derbija!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.