Matić besan na saigrače i najavio povlačenje iz reprezentacije: Da li se tako ponašaju i u klubovima?

PREKIPELO MU

Matić besan na saigrače i najavio povlačenje iz reprezentacije: Da li se tako ponašaju i u klubovima?

Vezista Čelsija je razočaran ponašanjem svojih saigrača iz nacionalnog tima i poručio je selektoru Ćurčiću da ga više ne zove ako se ovako nastavi
Objavljeno:

Jedan od najboljih srpskih fudbalera Nemanja Matić teško je podneo novu sramotu koju su doživeli on i saigrači u prijateljskom meču protiv Češke i najavio moguće povlačenje iz nacionalnog tima. O-Strava: Petak 13. srpskog fudbala! (VIDEO) Vezista Čelsija je po povratku iz Ostrave izjavio da je razočaran pristupom pojedinih reprezentativaca i da je poručio selektoru Radovanu Ćurčiću da ako se ovako nastavi, onda je bolje i da više ne igra za nacionalni tim.

- Pokušavam uvek da budem primer drugima, ali to pojedinci ne vide. Ako treba neću više ni dolaziti. Pojedinci se ne ponašaju adekvatno prema nacionalnom dresu i to ne samo na utakmicama, već je tako bilo od ponedeljka kad smo se okupili. Ovakvima ni Mesi ne bi pomogao - rekao je Matić i u dahu nastavio: - Rekao sam selektoru da više nema smisla da igram za reprezentaciju ako se ovako nastavi. Igrači moraju da se zamisle i shvate da ovo više nije do selektora nego do nas samih i našeg odnosa. Ne možemo više da se lažemo. Zanima me da li se pojedinci i u klubovima pripremaju za mečeve isto kao što to čine u reprezentaciji. Odnos nije dobar. Kada smo se plašili za svoju guzicu u Albaniji, onda smo sve radili kako treba - bio je jasan vezista. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.