Zaboravite sve borbe saopštenjima: Pola Superlige zaratilo zbog izbora sudije za Derbi! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

haos!

Zaboravite sve borbe saopštenjima: Pola Superlige zaratilo zbog izbora sudije za Derbi! (FOTO)

Četiri saopštenja superligaša vam prenosimo u celosti
Objavljeno: 22:43h

Mnogo prašine se podiglo posle reakcija iz Crvene zvezde na izbor Maja Vujovića za glavnog arbitra na Večitom derbiju...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na izjavu Zvezdana Terzića o tome regovali su saopštenjima Partizan, FSS, Čukarički, Radnički iz Niša, Radnik i na kraju Spartak iz Subotice.

Nalogodavci, nasleđena arogancija, direktive, napadi! Oštar odgovor Crvene zvezde!

Četiri saopštenja superligaša vam prenosimo u celosti, a vi sami procenite ko je u pravu!

Sudijska komisija FSS oštro po Terziću: Nećemo savete "doktora fudbala"!

1. Spartak Subotica

- Ne vidim ni jedan razlog da bilo koji klub pa ni Crvena Zvezda ili Partizan komentarišu delegiranje jer bi tako svaki klub mogao svako kolo da nađe neku zamerku na delegiranje. Posebno mi nije jasno kome i zbog čega smeta Majo Vujović, sudija iz ’elit grupe’, koji je od sada vodio mnogo značajnih utakmica. Siguran sam da osim Milorada Mažića postoji mnogo sudija koje mogu kvaliteteno i na visokom nivou da odsude bilo koju utakmicu pa i sam večiti derbi", počinje Simović u izjavi koja je medijima poslata sa Spartakovog mejla. "Godinama je ’ko fol’ Mažić bio Partizanov sudija, pa je odjednom postao Zvezdin, a kafanske su priče da je Majo Zvezdin sudija itd.

IZ PARTIZANA GRME: Otkud Terziću pravo da radi TAKVE STVARI?

foto: fkspartak.com

- Ove prazne priče su ispod svakog nivoa. Pustimo te momke da se bave svojim poslom, a to je deljenje pravde na fudbalskom terenu. Smatram da treba dati šansu i drugim sudijama i imam maksimalno poverenje u Sudijsku komisiju i u njen rad. Smatram da su komentari koji stižu iz Crvene Zvezde motivisani stvaranjem pritiska na na sudiju i podgrejani željom da se postigne što bolji rezultat. Poručio bi svima da se opuste i da uživaju u fudbalskoj predstavi koju isčekuje cela Srbija, jer ovakvi potezi mogu da naškode ionako poljuljanom poverenju u domaći fudbal.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.