MOŽE MU SE! Lionel Mesi postavio USLOVE Parižanima - ovo moraju da mu ispune
Lionel Mesi, Foto: EPA/Yoan Valat

ostaje ako...

MOŽE MU SE! Lionel Mesi postavio USLOVE Parižanima - ovo moraju da mu ispune

Zvezda PSŽ-a iznela zahteve

Objavljeno: 12:37h

Fudbaler Pari Sen Žermena, Lionel Mesi je postavio uslove čelnicima "svetaca" ukoliko žele da ga zadrže u svojim redovima.

Mesiju ugovor sa klubom iz francuske prestonice ističe 30. juna ove godine, a čelnici PSŽ-a, već su krenuli u realizaciju produženja ugovora sa argentinskim fudbalerom. Ipak, to neće biti baš lak zadatak.

- Mesi daje prednost ponudi PSŽ-a, ali postavlja dva jasna uslova za produženje ugovora. Mesi traži platu od 40 miliona evra po sezoni i želi garanciju da će uvek da bude u startnoj postavi PSŽ-a bez obzira ko će da bude trener kluba. Argentinac želi da ostane u formi, jer planira da naredne godine igra na Kopa Amerika - navode mediji u Francuskoj.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: EPA/ANNA SZILAGY

Takođe, Mesi ima pravo da pregovara i sa drugim klubovima, ali argentinski novinar Cezar Luis Merlo navodi da Mesi želi da ostane u PSŽ-u.

- Pozicija Mesija se do danas nije promenila, njegove namere su da ostane u PSŽ-u. Zakazani su sastanci za produženje ugovora, koji ističe 30. juna, kako bi se razradili pojedini detalji. Za sada se ne razmatraju nikakve druge destinacije - naveo je Merlo.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.