Nalogodavci, nasleđena arogancija, direktive, napadi! Oštar odgovor Crvene zvezde!
Foto: Filip Plavčić

odgovor!

Nalogodavci, nasleđena arogancija, direktive, napadi! Oštar odgovor Crvene zvezde!

- Pričaju o vremenu kada se sve radilo po direktivi. Ali promašili su suštinu, zamenili teze. Upravo ovi ljudi koji se danas pozivaju na integritet su i tada bili članovi sudijske komisije.
Objavljeno:

Podigla se velika prašina pred Večiti derbi koji je na programu za vikend i pre same utakmice počeo je "duel" saopštenjima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Cela priča je počela kada je Zvezdan Terzić rekao da mu nije jasno zašto najbolji srpski sudija Milorad Mažić ne deli pravdu na prazniku srpskog fudbala...

Potom su usledila saopštenja Sudijske komisije FSS i Partizana, a sada se oglasio i klub iz Ljutice Bogdana , a saopštenje prenosimo u celosti.

- Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da reaguje posle poslednjih dešavanja u vezi sa promenom arbitara koji će suditi večiti derbi kao i nekorektnih saopštenja Sudijske komisije FSS i FK Partizan. U sredu u 13 časova na zvaničnom sajtu FSS objavljeni su arbitri koji će suditi subotnji derbi. Delegirane su bile naše najbolje sudije, Milorad Mažić sa pomoćnicima Ristićem i Đurđevićem. Međutim u popodnevnim časovima imena arbitara su promenjena bez ikakvog obrazloženja. Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić je na takvu odluku regovao spontano i sportski, i postavio pitanje koje je postavila čitava fudbalska Srbija: zbog čega je najbolji srpski arbitar sklonjen iako je prethodno delegiran? Šta se krije iza toga?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.