RONALDO SKROZ IZGUBIO ŽIVCE: Već je bio besan k'o ris, a kad je čuo "MESI"... (VIDEO)
Kristijano Ronaldo, Foto: Printscreen/Twitter/@ClearlyPxcked

podivljao

RONALDO SKROZ IZGUBIO ŽIVCE: Već je bio besan k'o ris, a kad je čuo "MESI"... (VIDEO)

Ono što je sigurno, Kristijanu je i dalje i te kako stalo da bude uspešan i daje golove

Objavljeno: 07:33h

Činilo se da je taman proradio u novom klubu, ali Kristijano Ronaldo opet posrće. Ono što je sigurno, bar mu je i dalje i te kako stalo da bude uspešan i nije otišao u Saudijsku Arabiju samo da prima milione a da ne opravda svoj renome na terenu.

Međutim, u derbiju u kom je Ronaldov Al-Nasr gostovao Al-Itihadu i izgubio 0:1, a samim tim velikom rivalu prepustio prvo mesto na tabeli, Portugalac je izgubio živce.

Kristijano Ronaldo
foto: Printscreen/Twitter/@ClearlyPxcked

Sigurno je bio frustriran zbog rezultata, zbog toga što nije dao gol, ali nema sumnje da je pomoglo i skandiranje sa tribina.

Naime, pojedini navijači su provocirali Kristijana sa dobro poznatim povicima - "Mesi, Mesi" - što je prelilo čašu za nervoznog napadača.

Saigrači nisu uspevali da ga smire i pri izlasku s terena, Ronaldo je besno šutnuo flašice sa vodom koje su mu se našle na putu. Onda je samo nastavio put ka svlačionici, psujući sve redom.

Posle svega, CR7 se oglasio na Tviteru, ali nije bilo ni reči o ovom potezu:

- Razočaran sam rezultatom, ali ostajemo fokusirani na svoju sezonu i utakmice koje slede. Hvala navijačima Al-Nasra na podršci, znamo da možemo da računamo na vas - napisao je Ronaldo uz sliku gde je zagrljen sa saigračima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.