Sudijska komisija FSS oštro po Terziću: Nećemo savete "doktora fudbala"!
Foto: Nebojša Mandić

Razbuktao se medijski rat

Sudijska komisija FSS oštro po Terziću: Nećemo savete "doktora fudbala"!

Iz Stare Pazove su poručili da je možda generalni direktor navikao u "vreme svog predsednikovanja da delegira, skida i postavlja sudije, ali to sada nije slučaj"
Objavljeno:

Podigla se prašina oko promene sudije 153. večitog derbija, a nakon reakcije direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića. Nakon što se oglasio Partizan saopštenjem, sada je isto uradila i Sudijska komisija FSS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iz Stare Pazove su poručilida je generalni direktor crveno-belih komentarisanjem izbora abritra za najvažniji meč srpskog fudbala izvršio pritisak, ali da to više ne može da prođe.

ZAŠTO ON? Odluka o sudiji u Derbiju je već izazvala reakciju jednog kluba!

foto: Saša Pavlić Koky

Terzić je reagovao nakon odluke da glavni sudija ne bude Milorad Mažić, nego Majo Vujović, rekavši da “sudija ne može da se uči na derbiju”.

IZ PARTIZANA GRME: Otkud Terziću pravo da radi TAKVE STVARI?

- Sudijska komisija na čijem čelu se nalazi Đorđe Žutić nijednog trenutka nije, kako to Zvezdan Terzić ističe i svesno obmanjuje javnost, promenila arbitra za predstojeći večiti derbi! Ne ulazeći u medijske napise i “pouzdane izvore” koji su Terzića naterali da sebe stavi u ulogu osobe koja će mimo svih propisa, pravila i moralnih normi, hteti da bira sebi arbitre, Sudijska komisija, kao odgovorno telo koje delegira arbitre, nije se nikada bavila spekulacijama - ističe se u saopstenju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.