"SAD ĆU DA TI PUCAM U NOGE, GO**O GROBARSKO!" Kako je postao najomraženija ličnost Severa, 2 puta ga jurili MOTKAMA
Delije, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

"vreme kriminala, a ja..."

"SAD ĆU DA TI PUCAM U NOGE, GO**O GROBARSKO!" Kako je postao najomraženija ličnost Severa, 2 puta ga jurili MOTKAMA

Vozio sam se Bulaverom kada su mi presekli put, istrčali iz auta i pretili mi pištoljem - priča proslavljeni as

Objavljeno: 11:27h

Bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije i Crne Gore (2000-2006), Mateja Kežman, objavio je autobiografiju "Samo mi bog može suditi" u kojoj je izneo mnoge zanimljive detalje iz karijere.

Glavnu pažnju skreću dešavanja iza kulisa u periodu kad je bio član selekcije, odnosi sa Vidićem, Piksijem, Savićevićem, Petkovićem...

Mateja Kežman
foto: Starsport©

Ali, vrlo je interesantno i kako je Kežman opisao situaciju sa svog debija u duelima sa Crvenom zvezdom.

Na to je u petak podsetila situacija sa debitantom Zvezde Aleksom Vigom koji je 169. prvenstveni večiti derbi rešio golom, a onda isti proslavio simuliranjem pucanja - ka južnoj tribini punoj navijača Partizana.

Aleks Vigo
foto: FK Crvena zvezda

Naime, Kežo je na isti sličan način proslavio svoj gol za vođstvo 2:1 cna "Marakani" 1999. godine. Taj derbi je završen remijem 2:2.

Mateja Kežman, Milivoje Vitakić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Nisam tada razmišljao koliko će neprijatnosti da mi donese ovaj gest. Bilo je to vreme kriminala i ljudi koji se nisu obazirali na zakon, sila i nasilje nisu im bili strani. Postao sam najomraženija ličnost na Zvezdnom severu. Prvo zbog postignutih golova, a onda i zbog reakcije... Imao sam mnogo neprijatnosti. Dva puta me je jurila grupa od desetak navijača Zvezde sa motkama, a jednom sam imao filmsku poteru beogradskim ulicama. Vozio sam se Bulaverom kada su mi presekli put, istrčali iz auta i pretili mi pištoljem: 'Sad ću da ti pucam u noge, go**o grobarsko' - napisao je Kežman u svojoj knjizi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.