ILIEV RAZOČARAN SVOJIM GLAVNIM POJAČANJEM: U drugom delu sezone ne liči na sebe!
Ivica Iliev i Fuseni Dijabate, Foto: Printscreen/Twitter/FK Partizan

šta mu se desilo?

ILIEV RAZOČARAN SVOJIM GLAVNIM POJAČANJEM: U drugom delu sezone ne liči na sebe!

To je jedno pitanje na koje ja možda znam, a možda i ne znam odgovor - kaže bivši sportski direktor Partizana

Objavljeno:

Bliži se 169. prvenstveni večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana koji crveno-beli dočekuju u mnogo boljem raspoloženju jer imaju čak 13 bodova više na tabeli Superlige Srbije.

Partizan je pretrpeo promene u stručnom štabu, Gordan Petrić je napustio klupu, njega je zamenio Igor Duljaj. Ono štpo se nije promenilo je to da igra crno-belih u napadu uglavnom zavisi od tria Dijabate-Menig-Gomeš.

Bivši sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, pričao je o Fuseniju Dijabateu, koga je on i doveo u Humsku, ali koji je golgetersku formu imao praktično samo u Ligi konferencija.

Iliev je istakao, tokom gostovanja na Arenasport TV, da ne zna što je Dijabate opao u formi, ali da ne liči na sebe.

- To je jedno pitanje na koje ja možda znam, a možda i ne znam odgovor. Toliko je bio superioran i dominantan u Evropi u jednoj prejakoj grupi. Jedan od najboljih igrača LK. U drugom delu sezone ne liči na sebe. Ako se setimo derbija na stadionu Partizana, bio je najbolji igrač na terenu - istakao je Iliev.

Naime, Iliev je lično insistirao na dovođenju Dijabatea, za koga je rekao da je bio doveden pod pravilom od "tri sekunde".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.