Napoli je prvo šokirao Staru damu, pa je onda osetio njen bes! (VIDEO)
Foto: Reuters

kup italije, polufinale

Napoli je prvo šokirao Staru damu, pa je onda osetio njen bes! (VIDEO)

Dama je na svom stadionu savladala Napolitance sa dva gola razlike, iako su gosti imali prednost na poluvremenu
Objavljeno: 23:21h

Fudbaleri Juventusa stekli su veliku prednost u dvomeču polufinala Kupa Italije protiv Napolija, pobedom rezultatom 3:1 u prvoj utakmici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dama je na svom stadionu savladala Napolitance sa dva gola razlike, iako su gosti imali prednost na poluvremenu, pogotkom Hosea Kaljehona.

Ipak, u nastavku je aktuelni šampion Italije i osvajač Kupa realizovao dva penala, oba puta je strelac bio Paulo Dibala, da bi se u strelce upisao i nekadašnji igrač Napolija Gonsalo Iguain.

Prvo poluvreme počelo je nešto ofanzivnijom igrom Juventusa, a prvu priliku imao je Mario Mandžukić na centaršut Dibale u 13. minutu, da bi Argentinčev sunarodnik Iguain bio najbliži golu posle pola sata igre. Iz prijema je stvorio prednost nad čuvarima, šutirao špicem kopačke, ali je njegov pokušaj završio iznad prečke. Kazna je stigla samo nekoliko trenutaka kasnije – Insinje i Milik su odigrali dupli pas, omaleni napadač je iz nehata poslao loptu na drugu stativu, gde je Hose Kaljehon pobegao Asamoi i lako je smestio u mrežu.

Gosti su imali odličnu prednost pred odlazak na odmor, ali je u poslednjem minutu nadoknade spasilac bio Pepe Rejna, kada je zaustavio prvo udarac Marija Mandžukića, a onda i Stefana Lihštajnera iz neposredne blizine.

Ipak, već na startu drugog poluvremena spasa nije bilo – Napolitanci su izgubili loptu na svojoj polovini, Kulibali je neoprezno startovao i oborio Dibalu u kaznenom prostoru. Omaleni napadač je preuzeo odgovornost i izjednačio na 1:1.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.