"NASTAVIĆE SE": Piksijeva nova pobeda, obezbedio Srbiji još jednog "Orla" (FOTO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

NIJE BILO DILEME

"NASTAVIĆE SE": Piksijeva nova pobeda, obezbedio Srbiji još jednog "Orla" (FOTO)

Vladan Kovačević je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da obuče dres reprezentacije

Objavljeno: 13:37h

Fudbalski savez Srbije objavio je sjajne vesti na svojim društvenim mrežama. Naime, jedan od najboljih golmana poljske Ekstraklase, Vladan Kovačević je sa zadovoljstvom prihvatio poziv Dragana Stojkovića Piksija i biće deo tima Orlova na predstojećem okupljanju.

On je rođen 11. aprila 1998. godine u Banjaluci, a svojevremeno je branio za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Trenutno nastupa za tim Rakova iz Čenstokove, koji je prvi na tabeli tamošnjeg šampionata. Već neko vreme je "upadao" u oko selektora Stojkovića.

U FSS se nadaju da će papirologija biti sređena i da će od FIFA stići sva dokumentacija na vreme, kako bi fudbaler bio na raspolaganju kasnije ovog meseca u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, za susrete protiv Litvanije u Beogradu i Crne Gore u Podgorici.

Savez je podsetio da je nedavno opremu zamenio Lazar Samardžić, koji je iz nemačkog dresa uskočio u srpski, a isto tako su se "preobratili" i Stefan Mitrović (Kanada), Srđan Babić (Bosna i Hercegovina) i Mile Svilar (Belgija).

Za kraj, FSS je na svom nalogu ostavio i zagonetnu poruku, a sve u jeku pregovora o tome da li će Stefan Bajčetić zadužiti dres Srbije.

- Nastaviće se - napisali su iz Saveza.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.