PARTIZAN ODRŽAO SEDNICU UPRAVNOG ODBORA! Pričalo se o odgovornosti, a ovo je GLAVNA ODLUKA
Vučelić i Vazura, Foto: Starsport

U SUSRET DERBIJU

PARTIZAN ODRŽAO SEDNICU UPRAVNOG ODBORA! Pričalo se o odgovornosti, a ovo je GLAVNA ODLUKA

Nimalo povoljna situacija crno-belom taboru

Objavljeno: 18:39h

Fudbalski klub Partizan održao je u utorak sednicu Upravnog odbora na kojoj su članovi tog tela ukazali poverenje novom treneru Igoru Duljaju, ali je i diskutovano o "odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni".

Partizan je saopštio da će u narednim danima, na predlog predsednika Milorada Vučelića, biti izrađen detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba koji će biti podnet Skupštini na razmatranje u martu, na vanrednom zasedanju.

Saopštenje Fudbalskog kluba Partizan o zaključcima donetim na sastanku UO, prenosimo u celosti.

Stadion Partizana
Stadion Partizanafoto: Twitter/Partizan.net

- Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan danas je održao sednicu na kojoj je za trenera prvog tima imenovan Igor Duljaj, dosadašnji trener FK Teleoptik. Upravni odbor ukazao je poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba. Na dnevnom redu sednice raspravljalo se i o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni. Na predlog predsednika Milorada Vučelića, u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici Skupštine koja je zakazana za mart. Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa FK Partizan, raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.