"DRŽIM SE PRINCIPA 20-20-20!" Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde podržao Džajića u izborima za predsednika FSS
Dragan Džajić, Foto: Starsport©

"idealno rešenje"

"DRŽIM SE PRINCIPA 20-20-20!" Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde podržao Džajića u izborima za predsednika FSS

Istovremeno želim da Nemanja Vidić, koji je ozbiljna ličnost i za koga vreme radi, celokupno svoje znanje prvo prenese na terenu, a tek potom preuzme upravljanje iz fotelje, rekao je nekadašnji as

Objavljeno: 07:10h

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Boško Đurovski pružio je podršku Draganu Džajiću u izborima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

- Dajem apsolutnu podršku Draganu Džajiću u izborima za predsednika FSS. U skladu sa tim držim se principa 20-20-20! To praktično znači da posle približno 20 godina igračke karijere, vrhunski fudbaleri sa posebnim liderskim karakteristikama, ostanu u fudbalu po mom mišljenju od 40. do 60. godine, da svoje znanje i iskustvo prvo prenesu na teren u svojstvu trenera, sportskog direktora ili selektora određene selekcije svoje ili druge države - izjavio je Đurovski.

Boško Đurovski
Boško Đurovskifoto: Starsport©

On smatra da osoba tek posle više godina u fudbalu ima dovoljno iskustva da vodi organizaciju kao što je savez.

- U kasnijem periodu životne dobi od 60. do 80. godine je logičan sled da će završiti na rukovodećem mestu gde dolazi do izražaja celokupno iskustvo stečeno u rešavanju određenih problema sa kojima se susrećemo tokom tog vremenskog perioda. S toga uzimam za pravo da kažem da je Dragan Džajić idealno rešenje za preuzimanje mesta predsednika FS. Istovremeno želim da Nemanja Vidić, koji je ozbiljna ličnost i za koga vreme radi, celokupno svoje znanje prvo prenese na terenu, a tek potom preuzme upravljanje iz fotelje - zaključio je Đurovski.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.