DVA KANDIDATA U TRCI ZA PREDSEDNIKA FSS! Komisija se oglasila saopštenjem (FOTO)
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

zvanično!

DVA KANDIDATA U TRCI ZA PREDSEDNIKA FSS! Komisija se oglasila saopštenjem (FOTO)

Potvrđene su kandidature za potpredsednike/potpredsednice Izvršnog odbora FSS i za članove IO FSS

Objavljeno:

Odbor za sprovođenje izbora u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) saopštio je da Dragan Džajić i Nemanja Vidić ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, a oglasili su se saopštenjem.

Fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore, Fudbalski savez Srbije, FSS
foto: Filip Plavčić

Utvrđuje se da je kandidatura Džajića za izbor na funkciju predsednika FSS blagovremena i podneta od Statutom ovlašćenih članova FSS. Džajić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Džajić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsednika FSS – ističe se u saopštenju FSS.

Dragan Džajić
Dragan Džajićfoto: Vladimir Sporčić

Potvrđene su kandidature za potpredsednike/potpredsednice Izvršnog odbora FSS i za članove IO FSS koje je podneo Džajić blagovremene i podnete od Statutom FSS ovlašćenog lica

Predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsednika Izvršnog odbora FSS i članova Izvršnog odbora FSS, te je iz navedenih razloga utvrđeno da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije – saopštio je FSS.

Dragan Džajić
Dragan Džajićfoto: Dragan Kadić

Izbori za predsednika FSS biće održani 14. marta u Staroj Pazovi.

Utvrđuje se da je kandidatura Vidića za izbor na funkciju predsednika FSS blagovremena, podneta od Statutom FSS ovlašćenih osoba. Vidić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Vidić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsednika FSS.

Nemanja Vidić
Nemanja Vidićfoto: Profimedia

Istom odlukom potvršene su kandidature za potpredsednike Izvršnog odbora FSS i za članove/članice IO FSS koje je Vidić podneo blagovremeno i podnete od Statutom FSS ovlašćenog lica.

Predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsednika Izvršnog odbora FSS i članova/članica Izvršnog odbora FSS, te se iz navedenih razloga odlukom utvrđuje da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije – zaključuje se u saopštenju sa Terazija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.