VUČELIĆ ZAKAZAO SEDNICU UO PARTIZANA ZA PONEDELJAK: "Suočiću se s njima!"
Milorad Vučelić, Foto: Starsport©

o kelnu, bodovima, navijačima...

VUČELIĆ ZAKAZAO SEDNICU UO PARTIZANA ZA PONEDELJAK: "Suočiću se s njima!"

Posebno smo odgovorni što smo ove sezone doneli najviše međunarodnih bodova srpskom fudbalu - kaže prerdsednik kluba iz Humske

Objavljeno: 10:53h

Predsednik FK Partizan, Milorad Vučelić, oglasio se prvi put posle eliminacije crno-belih od moldavskog Šerifa u plej ofu Lige konferencija.

Crno-beli su posle pobede u gostima od 1:0, na svom terenu poraženi sa 3:1, što ih je izbacilo iz daljeg takmičenja.

Nakomn toga, trener Gordan Petrić je podneo ostavku.

Gordan Petrić
foto: Starsport©

Prvi čovek kluba iz Humske je dao izjavu za 'Sportski žurnal', gde je odgovarao na pitanja o aktuelnim dešavanjima u klubu.

- Teško sam podneo eliminaciju od Šerifa, naravno. Baš kao što sam lepo podneo pobede nad Kelnom... Za ponedeljak sam zakazao Upravni odbor FK sa temom izveštaj o radu i odgovornosti za rezultate, pa... onda dalje kroz legalne institucije kluba i nikako drukčije. Ali, baš nikako - počeo je Vučelić.

Pre utakmice protiv Šerifa, navijači Partizana su protestvovali protiv Uprave kluba, tražeći smenu čelnih ljudi kluba iz Humske.

Grobari, Navijači Partizana
foto: Starsport©

- Budite sigurni da smo svesni svojih odgovornosti i da ću da se suočim s njima. Vrlo uvažavam stav navijača i da sam sa parolama njihovog zadovoljstva suočen bio i onda kad smo osvajali trofeje poput šampionskih titula, duple krune i kupova Srbije, prezimljavanja u Evropi, pobeda nad Kelnom... - opet je Vučelić skrenuo pažnju na bolje dane.

Potom se dotakao i finansijske situacije u klubu

- Što se finansijske situacije u klubu tiče, nju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što sam oduvek smatrao prevashodnim zadatkom uprave. Licence za evropska takmičenja uvek smo redovno i regularno dobijali uz svesrdnu pomoć države, posebno predsednika Srbije. Potpune istine radi to kažem i uz iskrenu zahvalnost, ma koliko to i kako smetalo bilo kome. I naredna primanja zaposlenima, kao i igračima, biće u roku namirena - rekao je Vučelić, ali nije otkrio iznos aktuelnog duga Partizana, o čemu je bio pitan.

Milorad Vučelić, Miloš Vazura, FK Partizan
foto: Starsport

- Posebno smo odgovorni što smo ove sezone doneli najviše međunarodnih bodova srpskom fudbalu... Mogli smo i morali mnogo više. To, takođe, zaslužuje i kritiku i odgovornost - zaključio je predsednik crno-belih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.