BARD ŽIVA OZBILJNO OPLEO! On laže i pokušava da manipuliše igračima! A sve iz ličnog interesa!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

AUUUUUUUUU!!!

BARD ŽIVA OZBILJNO OPLEO! On laže i pokušava da manipuliše igračima! A sve iz ličnog interesa!

Evo oštrog odgovora na konstataciju Mirka Poledice da je srpski fudbal neregularan
Objavljeno: 18:15h

Bivši selektor Jugoslavije Milan Živadinović ocenio je danas da predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica manipuliše igračima i dodao da radi protiv fudbala, a sve zbog ličnog interesa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Problemi o kojima je govorio Poledica nisu od juče, znamo da su nasleđeni i imaju naravno dodirnih tačaka sa aktuelnom ekonomskom situacijom koja nije laka, medjutim, vreme i način na koji Poledica, navodno, brine o 'interesima igrača i srpskog fudbala' govore da on zapravo radi protiv fudbala, a sve isključivo zbog svog ličnog interesa. Istovremeno bivši igrač veoma skromne karijere pokušava da manipuliše igračima i izazove haos koji može da ima nesagledive posledice po naš fudbal - rekao je Živadinović za agenciju Beta.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost (SPFN) Mirko Poledica optužio je danas klubove i Fudbalski savez Srbije (FSS) da rade na štetu fudbalera i ocenio da je Super liga Srbije neregularna, pošto u njoj igraju pojedini igrači koji nisu mogli da budu registrovani, zbog zabrane njihovim klubovima.

Na konferenciji za novinare u Beogradu Poledica je najavio krivične prijave protiv Disciplinske komisije, čijije predsednik Žarko Stevanović, koji je i sudija Apelacionog suda u Kragujevcu, kao i protiv Komisije za licenciranje igrača.

- Čuo sam da on i advokatska kancelarija sa kojom je blisko saradjivao i 'branio interese' igrača, nema više materijalne koristi kao što je to ranije bio slučaj. Otuda i vapaj u njegovom obraćanju, koji ide tako daleko da poziva na štrajk lige odnosno podršku reprezentativaca - rekao je Živadinović.

Poledica je danas rekao da su igrači ogorčeni jer nemaju podršku Fudbalskog saveza Srbije, a Živadinović je ocenio da je unošenje haos i remećenje ambijenta koji su stvoreni u toj organizaciji.

- Sve se dešava pred možda i najvažniji meč reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP u Rusiji, protiv Gruzije u Tbilisiju - kazao je Živadinović.

Bivši trener Zvezde kazao je da novo rukovodstvo FSS u prethodnih godinu dana učinilo mnogo.

- Za ovih nepunih godinu dana ovo rukovodstvo Saveza uradilo je više nego neko za prethodnih nekoliko godina. Stalo se na put manipulacijama i privilegijama u kojima je uživao upravo i Poledica sa 'svojom' advokatskom kancelarijom, a sada u ime istine poziva na haos u kome bi opet on profitirao. Savez to neće da dozvoli, a fudbal će se igrati. Naravno, dobro je da neko upozorava na stvari koje moraju da se isprave, ali ne i da zloupotrebaljava fudbal isključivo zbog ličnih interesa - zaključio je Živadinović.

BONUS VIDEO: Ludačka završnica utakmice Partizan - Zadar!

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.