NIJE DOBRO! Specifična situacija sa Aleksandrom Mitrovićem!
Aleksandar Mitrović, Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

veliki peh

NIJE DOBRO! Specifična situacija sa Aleksandrom Mitrovićem!

Srpski golgeter verovatno propušta naredni meč Fulama

Objavljeno: 18:02h

Srpski reprezentativac i napadač Fulama Aleksandar Mitrović pod znakom je pitanja za utakmicu 25. kola Premijer lige protiv Vulverhemptona.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije već desetak dana ima problema sa zadnjom ložom, a prema rečima Marka Silve, trenera londonskog kluba, povreda još nije u potpunosti sanirana.

- Teško da će biti spreman. Bio je na terenu danas i radio neke specifične stvari. Sutra ćemo doneti odluku - istakao je Silva na današnjoj konferenciji.

Uprkos tome što Mitrović trenutno nije na nivou iz prvog dela sezone (dva gola na devet odigranih mečeva u svim takmičenjima od povratka sa Mundijala), Fulam ne prestaje da oduševljava. Posle vezanih pobeda protiv Brajtona i Foresta, londonska ekipa se nalazi na šestom mestu sa tri boda manje od petoplasiranog Njukasla pa ni plasman u Evropu ne deluje kao nedostižan cilj. Ipak, Silva spušta loptu…

Marko Silva
Marko Silvafoto: AP

- Nisam neko ko voli previše da mašta. Ambiciozan sam, ali ne maštam. Neka naši navijači maštaju, ne želim da ih kontrolišem, pustite ih. Mi imamo naš posao i to je ono što možemo da kontrolišemo. Ako navijači veruju sve više i više, to nije nikakav problem. Ono što sam tražio je da budu uz nas, bilo da igramo dobro ili ne.

Fulam je izgubio samo jednu od 17 prvenstvenih utakmica protiv timova slabije plasiranih od nje.

- To je vrlo bitno, ali to je samo slučajnost. Savršen scenario bio bi kada bismo bili bolji protiv svih timova. Ono što radimo kako bismo se pripremili za Vulvse radili smo i protiv Arsenala pre dve nedelje. Ne menjamo ništa- istakao je Silva.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.