LALATOVIĆ BIRA IZMEĐU KUMA I FUDBALSKOG OCA! Trener Radničkog ipak nema dilemu ko je NAJBOLJI IZBOR za čelo FSS
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

ŽIVOPISNA IZJAVA

LALATOVIĆ BIRA IZMEĐU KUMA I FUDBALSKOG OCA! Trener Radničkog ipak nema dilemu ko je NAJBOLJI IZBOR za čelo FSS

Lalatović nahvalio obojicu kandidata, pa poentirao

Objavljeno: 22:09h

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović u razgovoru za Meridian komentarisao je izbore u Fudbalskom savezu Srbije.

On je naveo da ima veliko poštovanje za Dragana Džajića, legendu Crvene zvezde koja je već zvanično kandidovana, ali da bi njegov glas išao Nemanji Vidiću, kumu i slavnom fudbaleru Mančester junajteda i ranije crveno-belih.

- Ako pravde ima i ako bi se uslišila želja naroda, mislim da drugi kandidat nije ni potreban do Nemanje. Koliko su jedan i jedan? Dva. Tako isto možete da kažete: Ko da bude predsednik FSS-a? Jedan i jedan su Nemanja Vidić. On ima punu moju podršku, nema veze što smo mi kumovi, što smo prijatelji, sve to stavljamo u stranu, isključivo gledam šta je dobro za srpski fudbal i klubove. Čitam da će mu biti protivnik naš fudbalski otac, Dragan Džajić. O njemu imam samo reči hvale, bukvalno mi je kao otac. Kako meni, tako i Vidiću. Uz njega smo odrasli, on nam je praktično stavio pelenu, naučio da hodamo, naučio nas svemu što znamo o fudbalu. Ali, ko god bude protivnik Vidiću... Mislim da on u Srbiji nema protivkandidata - rekao je između ostalog Lalatović, a onda nastavio:

- Poštujem ga i volim kao oca, ali moj glas ide Nemanji Vidiću. Mislim da u ovom trenutku, naš predsednik zna. U ovom trenutku je FSS-u najpotrebniji Vidić, izvinjavam se mom fudbalskom ocu, ali najbolje bi bilo da to bude Nemanja Vidić.

(Espreso/Meridian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.