KLJUČA ADRENALIN! Real Madrid, Sever, Partizan... Ok, navijači Zvezde imaju novog idola! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

institucija!

KLJUČA ADRENALIN! Real Madrid, Sever, Partizan... Ok, navijači Zvezde imaju novog idola! (VIDEO)

- Derbi nije obična utakmica, svestan sam koliko smo kao klub važni u gradu i zato ćemo sigurno sve učiniti da pobedimo. Video sam atmosferu sa prethodog derbija na "Marakani"
Objavljeno: 22:06h

Navijače Crvene zvezde i Partizana polako hvata euforija pred 153. Večiti derbi koji je na programu za vikend, a sam meč će imati veliki značaj u borbi za šampionsku titulu.

VALJANJE OD SMEHA ĆE VAM BITI JEDINA OPCIJA: Sve provale BARDA Milana Živadinovića! (FOTO) (VIDEO)

Poznato je da na najvećem prazniku srpskog fudbala nema favorita i nema sumnje da nas očekuje spektakl i na terenu i na tribinama.

Debitant u Derbiju biće Ričmond Boaći, čovek koji je na meču protiv Bačke pokazao da poseduje sjajan oseća za gol i bio je strelac dva puta.

On se osvrnuo na predstojeći meč i imao je šta da kaže...

Boaći je istakao da je brz pogodak najbolji put do pobede nad Partizanom, ali je biran rečima prečao o najvećem rivalu svog novog kluba...

SVETKOVINA MOŽE DA POČNE! Poznat je termin odigravanja Večitog derbija! (VIDEO)

- Gledao sam rivala protiv Borca i radi se o kvalitetnom timu. Poštujemo ih maksimalno, biće teško, ali da bismo slavili moramo dobro da uradimo naš domaći. Ukoliko sprovedemo na terenu sve što nam priča trener Božović, nadam se najboljem. Jer, mi smo Zvezda, moramo da igramo svoju igru i da budemo na nivou. Daće Bog da u subotu i sreća bude na našoj strani - rekao je Boaći.

Jasno mu je šta večiti derbi znači...

Adžić posle golčine dostojne Premijer lige pokazao osobinu koju svi cene! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.