Ibrahimović smorio Crvene! Liverpul ostao bez stvari kojom se najviše ponosio! (VIDEO)
Foto: AP

tesna trka

Ibrahimović smorio Crvene! Liverpul ostao bez stvari kojom se najviše ponosio! (VIDEO)

Crveni više nisu klub broj 1 na Ostrvu
Objavljeno: 20:32h

Pobedom nad Sautemptonom u finalu Liga Kupa fudbalski klub Mančester junajted izjednačio se sa Liverpulom po broju osvojenih trofeja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Trijumfom u finalu engleskog Liga Kupa fudbaleri Mančester junajteda ispisali su novu stranicu istorije pošto je klub sa "Old Traforda" izjednačio učinak svog najvećeg rivala. Liverpul je do danas slovio za najtrofejniji engleski klub, računajući titule u engleskoj ligi i kupovima, odnosno u evropskim takmičenjima. "Redsi" su u svojoj bogatoj istoriji osvojili 41. trofej u pomenutim takmičenjima i do su bili ispred Mančester Junajteda, ali su "Crveni Đavoli" izjednačili taj rekord.

Ekipa koju sa klupe predvodi Žoze Murinjo donela je u klupske vitrine 41. trofej iz kategorije najznačajnijih i time izjednačila dosadašnji učinak Liverpula. Sada je Mančester Junajted nikad bliže zvanju najtrofejnijeg engleskog kluba, ali će do kraja sezone morati da osvoji Premijer ligu, Ligu Evrope ili FA Kup kako bi preskočio najvećeg rivala. Za Liverpul je posao otežan jer se još uvek može nadati samo trofeju u Premijer ligi.

BONUS VIDEO: Blejk Šilb dobio ovacije od Delija, a ovo je njegov odgovor na to...

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.