MILIONI SU U PITANJU: Karijera ide krupnim koracima napred, evropski velikan ne želi da štedi pare! (FOTO)
Detalj sa utakmice Crvena zvezda - TSC Bačka Topola, Foto: Starsport©

STAVLJEN NA LISTU ŽELJA

MILIONI SU U PITANJU: Karijera ide krupnim koracima napred, evropski velikan ne želi da štedi pare! (FOTO)

Glazgov Rendžers zainteresovan je da u svoje redove dovede Petra Ratkova

Objavljeno: 16:49h

Zvučalo je nestvarno za srpske uslove: „mali“ TSC je tokom zimskog prelaznog roka odbio ponude Anderlehta i Parme za mladog napadača Petra Ratkova, a milioni su bili u pitanju.

Ali, izgleda da su u Bačkoj Topoli i te kako znali šta rade. Nova vest stiže sa severnog dela britanskog Ostrva, iz Škotske i glasi: Glazgov Rendžers je stavio Petra Ratkova na listu želja za leto.

Kako je ekskluzivno objavio Fudbal Insajder, Rendžers nije još poslao zvaničnu ponudu, ali intenzivno prati Ratkova, kojeg na tom portalu nazivaju „novim Mariom Mandžukićem“. Sličnosti zaista ima, jer srpski tinejdžer ima građu sličnu nekadašnjem hrvatskom golgeteru, kao i sjajnu tehniku. Jedino što se ocenjuje kao nedostatak, koji se može radom ispraviti je slabija realizacija.

Ratkov kao da je znao. U danu kada je eksplodirala vest da bi mogao da postane Policajac iz Glazgova, postigao je gol u Novom Sadu protiv Mladosti GAT.

Ratkov je nedavno postao mladi reprezentativac Srbije, tako da njegova karijera krupnim koracima nastavlja da se razvija. Anderleht je u januaru za njega poslao ponudu vrednu 1.200.000 evra i procente, dok je Parma poslala ponudu tešku celih 2.000.000 evra. Ali je TSC rekao - ne.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.