"IMAO SAM ČETIRI PONUDE IZ RUSIJE, PUN SAM ENERGIJE I ŽELJAN RADA"! Marko Nikolić iskren o nastavku karijere
Marko Nikolić, Foto: EPA/Juanjo Martin

"opet sam gladan uspeha"

"IMAO SAM ČETIRI PONUDE IZ RUSIJE, PUN SAM ENERGIJE I ŽELJAN RADA"! Marko Nikolić iskren o nastavku karijere

Ko zna šta nosi budućnost... Rusija ili Evropa, svejedno. Trenerski posao je takav da moraš da radiš gde treba, rekao je srpski trener

Objavljeno: 12:55h

CSKA i Dinamo Moskva, Krasnodar, Partizan, Olimpijakos, Parma i na kraju Fehervar... Sve klubovi koji su se spominjali zajedno sa Markom Nikolićem.

Srpski trener od rastanka sa Lokomotivom iz Moskve nema klub, a prošlo je godinu i po dana, a njegov agent dematovao je povratak u Mađarsku.

Marko Nikolić
Marko Nikolićfoto: Profimedia

- Uvek sam u kontaktima sa ruskim klubovima. Ali pošto sam profesionalac, ne mogu javno da otkrivam njihova imena. Prošle godine su me zvala četiri kluba iz Rusije i nudili zanimljive uslove. Bilo je i velikih klubova među njima. Poštujem ih, bilo je interesantno. Ko zna šta nosi budućnost... Rusija ili Evropa, svejedno. Trenerski posao je takav da moraš da radiš gde treba - kaže Marko Nikolić za ruski Sport Ekspres.

Odmoran je i željan novog izazova.

Marko Nikolić
Marko Nikolićfoto: EPA/Lukas Barth-Tuttas

- Uživam na planini sa porodicom, skijam, odmaram... Uskoro ću biti u Beogradu. Ponuda ima i spreman sam da razmotrim svaki dobar predlog. Odmorio sam se, sakupio energiju i opet sam gladan uspeha. Spreman sam da radim. Ako dođe dobra ponuda iz Rusije ili Evrope, razmotriću je ozbiljno - zaključio je srpski trener.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.